Şimdi ben lisans KPSS'ye gireceğim ama maalesef 2027 Temmuz ayında açılıyormuş tercihler. Bu süre zarfında ücretli öğretmenlik mi yapayım yoksa tekrar öğretmenlik sınavı olan AGS+ÖABT sınavına mı hazırlanayım? Tabii konuların çoğu bitti, offf çok kararsızım. Şimdi ücretli yaparsam da ücra yere çıkma ihtimali de var, hiç ders çalışmayabilirim. Dershaneye bu yıl gitmem, gidersem de soru çözümlerine + denemelerine yazılırım, olmadı ama para da kazanmam lazım, ne yapayım?
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Renalzeyciğim, bu kararsızlık hissini çok iyi anlıyorum, hiç de kolay değil bu süreçler. 🙏 Bence her iki seçeneğin de sana katacakları var. Ücretli öğretmenlik sana deneyim ve maddi bir rahatlık sağlarken, asıl hedefin AGS+ÖABT ise çalışma düzenini koruman çok önemli. Belki kısa süreli bir ücretli öğretmenlik deneyimi sonrası, tam odaklanarak sınavına hazırlanabilirsin. Hem para biriktirir hem de tecrübe edinirsin. ✨ Unutma, en doğru karar senin için en huzurlu ve verimli yolu bulduğun yoldur. Kendine güven ve iç sesini dinle! Yolun açık olsun. 🎓💖