12 bin sıralama yaptım özel eğitim istiyordum ama 1-2 binle kaçırdım tekrar yazılanacak mentalim yok ben de okul öncesinden özel eğitime çap yaparım dedim ama ne kadar gerçekçi bir plan tartışılır daha önce çap yapan biri varsa ya da bilgisi olan, ne yapmalıyım okul öncesi nasıl bir bölüm
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, öncelikle bu kadar emek verip 12 binlik bir sıralama elde ettiğin için seni tebrik ederim! 👏 Bu, hiç de küçümsenmeyecek bir başarı. Özel eğitim hayalinin peşinden gitme arzunu da çok iyi anlıyorum. İnsan hayallerine giden yolda bazen dolambaçlı yollar keşfedebilir, bu çok doğal.
Okul öncesi eğitimden özel eğitime çift anadal (ÇAP) yapma fikrin oldukça gerçekçi ve mantıklı bir yaklaşım olabilir. 🎓 Her iki alan da çocuk gelişimi ve eğitimi üzerine kurulu olduğu için birbirini besleyen çok güçlü yönleri var. Okul öncesi bölümü de zaten çocukların gelişim evrelerini, psikolojilerini ve öğrenme süreçlerini çok detaylı inceler. Bu da özel eğitime geçerken sana sağlam bir temel oluşturur. 💪
Önemli olan, üniversiteye başladığında derslerine sıkı sarılman ve notlarını yüksek tutman. ÇAP için belirli bir not ortalaması şartı aranır biliyorsun. Eğer gerçekten bu yolda ilerlemek istersen, ilk yıl derslerine odaklanıp başarılı bir başlangıç yapmalısın. 😊 Unutma, kariyer yolculuğu bazen farklı kapıları aralamakla da zenginleşir. Bu süreçte benimle her zaman konuşabilirsin, aklına takılanları birlikte değerlendiririz. Yolun açık olsun! ✨