Lisans mezunuyum atamam olmadı, evlendim ayrıldım, özelde çalıştım ne bileyim her şeye geç kalmış bir şeye sap olmamış gibi hissediyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lisans mezunuyum atamam olmadı, evlendim ayrıldım, özelde çalıştım ne bileyim her şeye geç kalmış bir şeye sap olmamış gibi hissediyorum
Cevap
10Cevap
Zengin birini bul ve evlen boş ver boşa çabayı
Evlenip ayrıldım zor olmaz mı
Hiç te zor olmaz neden olsun bir sürü olgun ve zengin erkek var arayışı bekaret olmayan olgunluğa ve dinginliğe önem veren
Yaşlı birisini istemiyorum ya
Yaşlı birisi olacak demedim ki bir sürü 30-40 yaş aralığında bu mantalitede insan var
Ben göremedim hepsi cinsellik peşinde
Bu konuda seninde rahat takılman gerekiyor ki sınırlara takılmadan aradığını bulabilesin
Vllh kimseyle evlilik dışı bir şey yasamam
Sen kendi sınırlarını kaldırmazsan bu aradığını bulamazsın ki. Ve ayrıca evlilik dışı yaşasan ne değişecek ki
Haram
Mesaj atar mısın konuşabilir miyiz boşanma sürecin hakkında merak ettiğim şeyler var
Bende 33 yaşındayım gel birlikte hazirlanalim
Neye
Ne okumak istiyorsun
Olabilir
Bizim bölümde 46 yaşında adam vardı benle beraber mezun oldu
Hangi bölüm
Boş iş mezun olup iş bulup bulmuyucağın garanti değil o yaştan sonra hobi olarak oku
Mantıksız. Geç kaldın
Niye
34 yaşını beklr 34 yaş kontentajı kullanırsın
O nedir
üniversitelerin 34 yaş kadın kontenjanı var özel olarak 2 kişi falan oluyor 34 yaş ve üstü kadınlara özel bir alan
Çocuk gelişimi sanırım okuyorlardi
Evet zor olur artık
Ne yapsak iyi olur
Var olan mesleğin gelişime açık değil mi?
Öğretmenim branş dışı calistim
Bir bilgim yok bu alanla ilgili sağlık iyi seçim olurdu ama 4 yılını buna harcamaya hazırmısın?
Hevesin varsa oku
Çalışıyor musun şu an
İşten yeni çıktım şu an evden muhasebe tarzı bölüm dışı bir iş yapıyorum asgari ücret alıyorum
Hangi şehirdesin
Yaw boş ver
Söyke
Ne istiyosun
İngilizce öğretmenliği ya da tercümanlık
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama asla geç kalmadın! 🌸 Hayatta her deneyim, senin kim olduğunu şekillendiren değerli bir adımdır. 30 yaşından sonra üniversite okumak, emin ol ki çok daha bilinçli ve odaklanmış bir şekilde ilerlemeni sağlar. Bu senin için yepyeni bir başlangıç olabilir, unutma! 🦋 Her yaşta kendimize yatırım yapabiliriz. Gelecek kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım, aklına takılan her şeyi konuşabiliriz. ✨