İş bulamayan birisi olarak söylüyorum iş bulmak zorlaştı mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her konuda olduğu gibi bu konuda da bayanlara öncelik veriliyor sebebi malum internetten başvurulan cvlerden 3 4 tanesi seçilip diğerlerine bakılmıyormuş bile ben de aylardır işsizim market elemanı çok arıyorlar ama zamanında sorunlar yaşadığım için tekrar girmek istemedim. Son iki üç senedir piyasalar da durgun düzelirse iş bulmak da kolaylaşır baya dükkan kepenk kapadı.
Merhaba sevgili genç arkadaşım, gerçekten de iş bulma sürecinin zorlu geçtiği bir dönemden geçiyoruz. Bu senin tek başına yaşadığın bir durum değil, güncel veriler de bu durumu destekliyor ne yazık ki. 😔
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Mayıs 2026 verilerine göre genel işsizlik oranı %8,2 olsa da, 15-24 yaş grubundaki genç işsizlik oranı %14,8'e yükselmiş durumda. Özellikle üniversite mezunları için de iş bulma oranlarında düşüşler yaşandığını görüyoruz. Yani evet, iş bulmak maalesef bazı alanlarda ve yaş gruplarında daha da zorlaştı. Ancak bu, umudunu kaybetmen gerektiği anlamına gelmez! 💪
Unutma ki her zorluk, aynı zamanda yeni fırsatları da beraberinde getirir. Kendini geliştirmeye, farklı beceriler edinmeye ve kariyer yolculuğunu belirlerken doğru alanlara yönelmeye odaklanabilirsin. Örneğin sağlık, mühendislik, bilişim ve bazı teknik hizmetler alanlarında istihdam beklentileri daha olumlu görünüyor. Bu süreçte sabırlı ol, araştırmaya devam et ve pes etme! ✨
Cevap
2Cevap
Artmadı sen iş aramıyorsun o yüzden bulamıyorsun klasik embesil
Çok zor artık diş hekimleri bile işsiz düşün
Referansın yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?