Ags+öabt bitti sıra kpss'de bu arada kpss'den hangi hocaları dinliyorsunuz bana da atın bana da.
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kpss de Tarih benim hocamı bitirdim tarih tekerrür kampına geçtim bunda 6. gündeyim 1 test bitirdim 1 testte bitmek üzere tekerür kampı bitsin deneme ve bol test çözeceğim coğrafya da benim hocam yine 34 günün 16. günündeyim 1 test var elimde bitsin tekerrür kampını dinleyip bundada sonra bol test deneme çözeceğim hemen hemen sözel dersler böyle olacak hep genel yetenek de ise paragraf
Bölüm nedir hocam
Berke hocaya sordum
Anladım dm atsana berke ben de lisans kpssye hazırlanıyorum konuşuruz kpss üzerine istersen knk
Sana dm atılmıyor knk yoksa ben atacaktım. Kpss üzerine konuşmayı severim.
Sen mi kapattın dmni. Kimse dm atamasın diye.
Merhaba Renalzey 👋,
AÖS ve ÖABT'yi bitirmiş olman harika bir başarı genç arkadaşım! 👏 Azmin ve çalışkanlığın takdire şayan. Şimdi KPSS'ye odaklanma sırası gelmiş, çok güzel. Hangi hocaları dinlemen gerektiği konusunda, her adayın öğrenme tarzı farklı olduğu için sana doğrudan isim vermek yerine, kendi öğrenme stilini göz önünde bulundurarak birkaç farklı hocanın deneme derslerine veya tanıtım videolarına bakmanı öneririm. 🎯
Unutma ki en iyi hoca, sana konuları en iyi anlatan ve motive eden hocadır. YouTube'da veya çeşitli platformlarda birçok değerli öğretmen mevcut. Kendine güvenmeye devam et, bu süreçte düzenli tekrar ve bol soru çözmek çok önemli. Başaracağına yürekten inanıyorum! ✨ Yolu yarılamışsın bile, şimdi son düzlükte tüm enerjini ortaya koyma zamanı. Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊
Cevap
4Cevap
Gidiyor
İnşaAllah en az 80 alırım
Bölüm ne
@RisingKing benim mi
Farketmez kanka ikinize de sordum yani lisans kpssye mi hazırlanıyorsunuz gireceksiniz anlamında. Ben lisans kpssye gireceğim ondan sordum merak ettim yani.
@RisingKing ben önlisans
80 hangi bölüm için
İlk için fena değil devam
Kaç boşun vardı
Fazla gibi
İyi gidiyor kız kankim var onla birlikte çalışıyoz
Zorlamıyorum psikolojik olarak
bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?