bütün gün ders çalışıyorum çalışmayı son zamanlara bıraktım bende 2 aydan az bir süre kaldı arkadaşlar çalışıyor musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1614743-beni-bazilariniz-taniyor-eskilerden-cok-kapatip-geldim-hesabimi-ama
seni unutamıyorum tam unuttum demişken yine gördüm
seni gördügüm halde buralarda takılamam engelimi kaldırmışsın yeni fark ettim
ben sözümden hiçbir zaman dönmedim senden başka kimseyle çıkmadım
bunu bil yeter ben sana hakkımı helal ediyorum aynı şeyi sendende bekliyorum063 Yorumla
Soran+1 yılbaktım sordugun sorulara ve cevaplarına ve bir kez daha doğru bir karar verdiğimi anladım bu linkteki yorumlarada baktım senin bu yaptıklarını hiçbirşekilde kabul edemem sen kendini iyice belli ettin gözümde sıfırsın..
- +1 yıl
ne varmış sorularımda cevaplarımda gördügün gibi yüz veren kızlara bile bakmadım kimin için biliyormusun ana avrat küfür eden bir kız için
sanırım bendede var biraz mazoşistlik :D - +1 yıl
bak sırf bunu demek için hesap açtım zeytin yagı gibisin üste çıkıyorsun şimdi sen küfür etmeyi seversin özlemişsindirde özelden yapta için rahatlasın seni kime anlatsam bana dicekleri laf şudur mazoşistsin sen be oğlum :D
- +1 yıl
bide bundan sonra cevaplarımı takip ediyor diye bana laf vurdurucam diye milletin sorularına hakaretle cevap verme emin ol takip etmiyor olacam zaten k. s yi kapatmamdaki amaçta buydu
Soran+1 yılbana diyodun ya sen ne yaparsan yap benden en ufak saygısızlık göremiceksin diye aklıma geldikçe gülüyom
Soran+1 yılonu sen yaparsın ben değil jınım
Soran+1 yılsen kızlarla konusmadan duramazsın açarsın yine eminim :)
- +1 yıl
sen ne yaparsan derken anneme küfür edecegini kestiremedim :D
Soran+1 yılannene küfür eden olmadı sana o zamanda dedim bunu sen öyle anlamak istedin. ama sonuçta bu sölediğin sözü tutmadın :)
- +1 yıl
soru sordum bak bakalım
Soran+1 yılo yaslı doğru demiş zuhahaha
- +1 yıl
hala terbiyesizlik yapmaktan geri kalmıyorsun ya sen akıllanmazsın bir insan 7 sinde neyse 70 de odur derlerdide inanmazdım can cıkar huy çıkmaz senin huyun hiçbir zaman degişmicek hala ukalalıga devam ediyorsun
Soran+1 yılsenden bulaştı ukalalık
Soran+1 yılbolulu kızıda gördük :)
Soran+1 yılaman yaa git kimle ne yaparsan yap sen zaten nankör bir insansın bunu da gördük umrumda değilsin
- +1 yıl
ben seni tanıdıgımdada ukalaydın
Soran+1 yılbu arada ben seni engellememiştim hiç sen öyle sandın
- +1 yıl
asıl sen nankörsün benim senin kahrını çektigimin başkası binde birini çekmez buna ragmen yaptıgın şeylere bak ama hata sende değil sana bu toleransı veren bende sonuç olarak hatalı yine ben oluyorum doğru söylüyorsun
Soran+1 yılkendin çok bişey bildiğini sanıp bana öğretmenlik yapçak insan sanıyosun kendini hiçbizaman ukalalarla işim olmadı olmazda
- +1 yıl
eksi vermeye çalıştım engellemişsin işte olmadı ben tekrar yazdıktan sonra açmışsın bile bile hala yalan söylüyorsun ya işte buna kanser oluyorum yazacaksan özelden yaz rezil olduk olacak kadar sayende :D
Soran+1 yılinanki hiç hatırlamıyom engellediğimi senle konusmak istemiyorum daha fazla neden dersen son konusmamızda senden nefret ettim şeytan görsün yüzünüde allahın cezası
- +1 yıl
bak bak gider ayak atara bak :D
- +1 yıl
seni tanıyalıdan beri bütün kızlardan nefret ettim hepsine önyargılı bakıyorum sonradan gösterdin gerçek yüzünü
Soran+1 yılayyy bide nefret etmesen nolcak saatlerce muhabbet ediyon püü sana resminide koydun rahat mısın
- +1 yıl
kimle muhabbet ediyom laan ben herkesle konuşuyom ambargomu koydun
- +1 yıl
senle kavga etmedende açıktı o hesap zaten arkadaşlarım var onlarla görüşecem dedim
- +1 yıl
ekledimde zaten uzun zamandır konuştugum arkadaşımı
Soran+1 yılben göreceğimi gördüm daha dicek bişeyim yok.
- +1 yıl
ne gördünde hadi at bakalım iftiranı
evli ablalyla olan konuşmalarımızımı gördün - +1 yıl
hep işine geleni görüyon sen zaten işine gelmeyeni görmüyorsun hep böyle yaptın başından beri son sordugum sorudaki kızla muhatap olmadım ona hiç laf yok onu hiç katma
Soran+1 yılsen öyle herkesle muhabbet edip resmini koyarsan o kız öyle der tabi. ya içinde varsa napıyım bu yasa gelip hala adam gibi laftan anlamayan insanla ne yapıyım senle nasıl konusmusum sasırıyorum kendime
- +1 yıl
içimde olsaydı gider realde yapardım 1 seneden fazladır bu sitedeyim ben bir sana içim ısındı sende fiyasko yalan dolan çıktın sonradan belli ettin gerçek yüzünü kendinle karıştırma beni herkesi kendin gibi sanma benim özüm sözüm bir yapmam dediysem yapmam ben hiç şüphelenmedim senden şöyle yapar böyle yapar diye çünkü kendim öyle bir insan degilim senin için fesat kendin ne düşünüyorsan başkasınıda öyle sanıyorsun erkeklerin içinde en namuslusu benimdir
sen sanmaki çıkacagın erkek benim senin nazını çektigim gibi çekecek en kısa zamanda darbeyi vuracaktır ben hala bursa sana yazıyorsam yüzsüzlügümden değil büyüklügümdendir
Soran+1 yıle zaten burdan kız buldum dedin sinirle ağzından kaçırdın daha ne diyon sana güvenceğimi mi sandın ben çevremde çok gördüm böle ikiyüzlüleri sende beni hiç şaşırtmadın kusura bakma ben sana insan gibi söledim rahatsızlıgımı sen dinlemedin
- +1 yıl
fark edersen ben gelipte sana yüz vermedim ben hiçbir kıza yüz vermem her yüz verenlede muhatap olmam olmadımda zaten niyetini belli edince bitek sana içim ısındı bunu sende biliyorsun ilk başlarda böyle degildin sana tamamen aşık oldugumu anlayınca birden çift kişilikli yüzünü gösterdin hakaretler küfürler saygısızlıklar çok degiştin silmeler engellemeler bilmem neler aşık edip peşinden koşturdun egonun tatmin ettirdin yanında bir erkek degil köle istedin seninle doğmadımki sensiz öleyim aşık degilim demiyorum aşıgım ama bir daha k. s yi hiç açmıcam elbet unuturum
Soran+1 yılhe eminim açmazsın aşıkta değilsin beni kandırmaya calısma çift kişilikli yüzümü göstermişim asıl sen gösterdin sinirlenince çıkardın ağzındaki baklaları :)
- +1 yıl
ben o meseledede ne yapmak istedini anlamak için başkası yüz veriyor ne yapmaya çalışıyorsun bitirmekmi istiyorsun devam etmekmi istiyorsun diye bir yalan söyledim gerçek amacını ögrenmek için o lafı tuttun seni aldatmış olarak algıladın veya işine öyle geldi ben o zaman kız buldum demedim kızlar yüz veriyor senin için vaz geçiyorum bir karar ver artık dedim aldatma olarak algılayıp gerçek niyetini ögrenmeme bile fırsat vermedin ordada üste çıktın ben 1 hata yaptımsa sen 100 hata yaptın ikimizde farkındayız sende biliyorsun her erkegin ben gibi olmadıgını farklı oldugumu bildigin halde serefsizlerle aynı kefeye koyuyorsun
Soran+1 yılsen zaten o paçozlardan benim yüzümden vazgeçtiğini çok şey kaybettiğini düşünüyosan sevmiyosundur çocuk yok karşında git kaçırdım diye üzüldüklerine yaz
- +1 yıl
sen sinirlenince ne yavşaklıgımız koydun ne odunlugumuzu ne şizofrenligimizi ne salaklıgımızı binlerce hakaret ettin saymakla bitmez bu yaptıklarını sende biliyorsun ben o zaman sana hiç agzımı açmadım sonuçta bende bir erkegim başkası olsa ilk başlarda sana küfür ederdi beni cinlete getirdin kendine küfür ettirdin onuda ilk başta sen başlattın zaten direk her kavgada oldugu gibi hakaretli kürlü konuşmaya başladın birgünlü bişeyde degilde o 2 ayın birikmişiydi peki sevmiyorsam hala gelip değmicek bir insan için hala niye kendimi yoruyorum?
ben gerçekten anlamıyorum acaba gerçekten idrak edemiyormusun
yoksa işinemi gelmiyor
gerçekten ciddi problemlerin var bunun sende farkındasın içten içe bana hak veriyorsun bu konuştuklarımı mantıklı buluyorsun
ben seni çözmedim kendinde biliyorsun haksız oldugunu
Soran+1 yılsen kimsin ki bana ciddi sorunalrın var diyosun işine gelmiyo dimi salak gibi her dediğine tamam deseydim benden iyisi olmazdı bence sen kendine bak bir eleştir tamam mı sen ne olursa olsun saygısızlık yapmam dedin ama yaptın cidden komiksin sende bayılıyon kavga etmeye ondan yazıyon neden olcak
- +1 yıl
hiçbir kız senin kadar saygısız senin kadar bencil olamaz bunu sende biliyorsun :)
berkeyı veriyimde bir konuş bakalım onunda sevgilisi sırf güvenmedigi için adam bana güvenmeyen kızla işim olmaz dedi bitirdi ve kız peşinden koşuyor bu sebebten bile bitirenler var ben senin binlerce hakaretine beykayada anlattım olum peygamber sabrımı var sende dedi sende biliyorsun kimseyle geçinemiyecegini sen benle geçinemiyorsan kimseyle geçinemezsin birgün sürekli dikiş tutmayıp cıkıp ayrılıp cıkığ ayrılınca bu dedigim lafları hatırla - +1 yıl
lann senin bu dediklerin kölelikten başka bişey degil
ben demişim her ne yaparsan yap sana saygısızlık yapmam diye anneme küfür et sonra bana saygısızlık yaptın de saygı bekliyorsan önce saygılı olmayı ögreneceksin ne ekersen onu biçersin önce sen saygılı kibar terbiyeli konuşmayı ögren sonra karşıdaki insandan saygı bekle ben yinede senin ilk başlarda onca hakaretine ragmen ses çıkarmadım annemede küfür ettirecek degilim kim olursa olsun şimdi diceksinki o annene degildi bilmedigin küfürü etmiceksin o zaman ki ( anlamını biliyordun başta dedin ana avrat sövecem şimdi diye ) ben allahıma kitabıma yemin ederim senin kadar laftan sözden anlamaz bir kız görmedim
Soran+1 yılsenin ağzından dinlerse tabi öyle der bu arada onun ne dediği hiç mi hiç umrumda değil
- +1 yıl
ilk parti kavgasındada bana hakaret ettin saygıszlık ettin belki bilerek belki bilmeyerek sinirlede olabilir orda bile özür dileyecegin yere kalbini kırdım diyecegin yere ordada üste çıkmaya çalıştın hiçbir şekilde hatanı kabul etmiyorsun ve özür dilemiyorsun hatalı oldugunu bildigin halde benim hala burada sana yazmamın sebebi millete kendini haklı göstermeye çalışma lütfen bak bunu sende biliyorsun hatalarını bildigin halde kabul etmek istemiyorsun ya kibirmi yapıyorsun bu dünya sanada kalmaz alçak gönüllü olmayı ögren kibir şeytandandır insanların kalplerini kırmamayı ögren kimse kimseden üstün degildir allah katında
- +1 yıl
ben hatalarım olmadı demedim başından beri hatalarımı hep kabul ettim ve özür de diledim çekinmedim gurur yapmadım özür diledim defalarca peki sen bunu yaptım diyebilirmisin?
çünkü yapmadın
Soran+1 yılsensin kibirli be kendini bişey sanıp ukalalık yapan ben değilim sen zaten bu ülkenin kurulmasının byük bir parçası olan adama nankörlük yapıyosan bana haydi haydi yaparsın senin gibi dindarlık taslayıpta bir boktan anlamayan insanları çok gördüm uğraşamıcam senle çok komplekslisin alıngansın ve sürekli saçmalıyosun yeter daha fazla hakaretlerini duymak istemiyorum
Soran+1 yılne gurur yapmadan özür mü diledin? olum sen dünyanın en kompleksli insanısın özür dilemeyi ben öğrettim sana
- +1 yıl
bir insan sevdigi insanı hiçbir şekilde kırmaz senin kırdıgın kaçıncı kalp bu tamiri mümkün olmayan yollara soktun ki parti yüzünden gururumu kırdın ben senin yerinde olsam özür dilerdim seni incitecek bişey yaptım diye emin ol özür dilemekten çekinmezdim ben senden özürde bekledim orda hala hakaretle küfürle karşılık verdin elini vicdanına koy kendini benim yerime koy allah için konuş senmi daha çok hata yaptın benmi
- +1 yıl
Toplumsal kurallara uymama: Toplum tarafından konulan kuralları ve yasaları hiçe sayarak asla tanımazlar.
Utanma ve pişmanlık duymama: Hiçbir zaman yaptıklarından utanma veya pişmanlık duymazlar
Tehlikeli durumlara karşı soğukkanlı davranma: Herhangi bir kaza veya felaket karşısında asla paniklemezler ve acıya karşı dayanıklıdırlar.
Başkasının yerine kendilerini koyarak empati kuramazlar: herkese karşı acımasızdırlar. Duygu yoksunudurlar ve hiçbir zaman gerçek sevgiye inanmazlar.
İnsanlara hükmetme isteği: Bulundukları ortamda emir altında olmaktan nefret ederler ve riayet etmezlerde zaten. Her zaman lider kendileri olmak isterler.
Yalan konuşmakta sınır tanımazlar: Oldukça abartılı yalan konuşurlar. İyi niyetli ve temiz insanları çok kolay kandırırlar.
Arkadaşları yoktur: Sosyal ilişkileri çok zayıftır. Arkadaşları yoktur ve hiçbir plana sadık kalmazlar.
buna uyuyorsun sen - +1 yıl
film izlerken tesadüfen sosyapat dedi ve anlamına baktım herşeyi sana uyuyor baştan sona
inkar edebilirmisin?
Soran+1 yıl2,5 uyuyo diğerleri uymuyo sana benziyo asıl bunlar hem senin ne dediğin umrumda mı sanıyosun parti muhabbetini sen çıkardın durup dururken ben mi çıkardım sırf kavga çıksın diye açtın konuyu kusura bakma benimle aynı seyleri düşünmeyen insanla yapamam
Soran+1 yıl3 ve 5 pardon
- +1 yıl
çocugun biri kendime köle arıyorum beni ezecek hakaret edecek bana emirler yagdıracak birini arıyorum diye soru sormuştu çok degil 24 saat önce soruya cevap vermemiştim git o çocugu bul çok iyi anlaşırsınız sen kendine köle aradın başından beri söyleseydin ona göre davranırdık bende yol arkadaşı hayat arkadaşı arıyorsun sanmıştım sana kaç kere dedim defalarca niyetin ne arkadaş olarak konuşuyorsak bile benim için sıkıntı olmaz yeterki niyetini belli et dedim
senin istedigin erkek tipini anlatıyım ben
bütün hakaretlerine küfürlerine karşı susup dinlicek biri
kesinlikle karşılık vermicek biri
ne dersen itiraz etmeden yapacak biri
kesinlikle söz hakkı vermedigin biri
hiçbir sınıf arkadaşıyla dahi konuşmıcak biri kısacası hiçbir kızla
sana karışmıcak hiçbir şekilde emir vermicek biri
sen haksız oldugun zamanlarda bile özür dilicek biri
ben bunların çogunu yaptım biliyormusun - +1 yıl
mecnun bile leylanın peşinden bu kadar koşmamış adam kendini çöllere vermiş gidipte peşinden koşmamış gelipte sana hakaret eden sana deger vermeyen seni sevmeyen birine hala yazmamış
- +1 yıl
ama firuze sende biliyorsun benim diğer erkekler gibi olmadıgımı ve bunu bile bile üste çıkıyorsun ben senin ilk konuştugun erkek degilim o çıktıgın erkegide gördün ve sınıfında veya cevrende binlerce erkek gördün veya burada hepsinin az çok niyetini biliyorsun ben sana hiçbir zaman o gözle bakmadım sen gerçekten beni hak etmiyorsun ben istesemde kötü olamam malesef diğer erkekler gibi olmam
Soran+1 yılleylaya varmak için yürümüş zaten okadar yolu asdfg
Soran+1 yılsürekli onlar gibi olcam herkese yazcam yavsıcam diyodun rahat yap simdi
- +1 yıl
şu an varya kendime çok pis küfür ediyorum hala kendimle dalga geçtiriyorum ya başka bişey yapmıyorum arkadaşların dedigi gibi salagım ben ya başka bişey degilim doğru söylüyorsun benim gibi salakla ben olsam bende çıkmazdım var mı son söyliyecegin bişey ve bişey daha söylicem bir daha takip etmicem k. s ye hiçbir zaman soru okumak için bile hesap açmıcam o yüzden sorulara istedigin kadar küfürlü cevap verebilirsin emin ol hiçbirini okumamış olacagım sana allah şahidim hesabımı kapatmamdaki amaçta buydu sana ait bir resmin bile yok bende şu biten kızı göster dediklerinde abi resmi yok hesabını kapattı böyle tahmin etmemiştim diyorum kısacası sana ait hiçbir şey yok diğer sahte hesaplardaki kavgalarımızıda silmedim o hesaplarıda dondurmuştum hepsini açtım ve hesap silden sildim arada girip okuyordum çünkü facede her paylaştıgım şeyde acaba okuyormu hissine kapılıyordum bakıyormu takip ediyormu paylaştıklarımıda kapattım çünkü seni düşünmeme neden oluyordu
Soran+1 yılgördük beni ne kadar düşündüğünü seninde bende bişeyin kalmadı feysi kapattım rahatım ohh, sınava hazırlanıyom yeterince stres altındayım şimdi uyumam lazım hadi hoşçakal
- +1 yıl
kısacası seni düşünmeme seni hatırlatacak her şeyi sildim firuze ben gerçekten kafamda bitirmeye çalışıyorum çok zor olacak benim için ilk başlarda belki 12 13 ay sonra bile hatırlıcam seni ama sana bir dost bir arkadaş bir sevgili bir flört bir salak bir köle beni ne olarak gördüysen artık bir tavsiye vermek istiyorum huylarını değiştir insanları anlamaya çalış özür dilemekten kaçma büyüklenme hatalarının farkına var aksi taktirde hiçbir zaman mutlu olamazsın karşıdaki mutlaka hata yapacaktır peygambelerin bile hatası olmuştur önemli olan hata yapmak degil hatanın farkına varıp özür dilemek kendini düzelt ben intikam peşinde filan degilim ben senin bunca şeyine ragmen yine iyi olmanı isterim onca saat sohbet ettik sabahlara kadar iyi kötü anılarımız oldu eger sen hırsını alamadıysan veya kin güdüyorsan istedigin küfür edebilirsin karşılık vermicem söz :)
- +1 yıl
bu hesabı kapatıyorum bir daha hiçbir şekilde karşılaşmıcaz bu sefer gerçekten son konuşmamızdı
hayatında başarılar
Soran+1 yılya sözde ne kadar iyi düşüncelisin neyse uzatmıcam, merak etme iki güne unutursun sanada hayatında basarılar
- +1 yıl
bak tekrardan diyorum kuran nimet çarpsın hiçbir şekilde takip etmicem k. s ye uğramıcam bile boşuna takip ediyor diye düşünerek cevap verme
elveda yarım kalan sevdam vefasız yalancı sevgilim :)
Soran+1 yıltamam elveda..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılfilm izliyom çalısmıyom :(
13 Yorumla
Soran+1 yılbir başla devamı gelir başlamadan canı istemiyo insanın
- +1 yıl
allah bana hiç çalısma azmi vermemiş hayatımda fazla oturup ders çalıstıgım yok başka şeylerle uğraşıyorum boş boş duvara bakarım ama yine ders çalısamam arkadaş
Soran+1 yılbende öyleydim eskiden çalışmazdım ama bu son çare denersen olur
+1 yılDaha başlamadım bile.
00 Yorumla
+1 yılGeçti o zamanlar :)
00 Yorumlahemde nasıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!