Fazla para kazanıp çalışmak mı yoksa çalıştığınız yerden canınızdan olmak mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla para kazanıp çalışmak mı yoksa çalıştığınız yerden canınızdan olmak mı?
Cevap
7Cevap
Para icin sagligimdan olamam para bir araçtır amaç degil para gelir gider sağlık daha önemlidir bunun vebalide büyüktür para için canindan olmak
Risk her zaman iyidir
Sağlığını hiçbir şekilde riske atmamalısın
Sağlığım çok büyük bir riskte bu işte kendimi çok zorluyorum belim ağrıyor koli kaldırmaya çalışıyorum bunu yapmamam gerektiğini farkındayım ona rağmen yapıyorum
Ne yapmalıyım peki çalışmam da gerekiyor hastaneye bile gitmek icin sigortam olmalı
Ne iş yaptığına bağlı
Ne iş öyle
Skolyozum var belim ağrıyor ve sevkiyat dağıtmak zorundayız belim ağrıyor koliyi kaldırınca eğilmek bile zorluyor artık. Kadın olduğum için sevkiyat olduğu gün beni sabahçı yapmıyorlar sevkiyati arabadan indirip mağazaya taşıma işi daha zor
İssizlik maaşı alamaz miyim
Ne iş yaptıgına baglı
Mağaza işi
Kendi işim değil kurumsal bir mağaza lise mezunuyum ben
Fazla çalışmayınca da arkadan konuşuyorlar hızlı ol diye dürtüyorlar
Ben çok takıyorum böyle söylenenleri yavaş olduğumu söylüyorlar da kimse de sağlığın yerinde mi hasta misin diye sormuyor bel ağrısı da bir rahatsızlık değil mi
Keşke şu an okul okusam sadece çalışmak zorunda olmasam ailem bana baksa
Keşke 😀😃
Keşke pembe bir masalın içinde olsak
Kendi hayami nasil kuracağım şu aralar hergun işe gidiyorum belim de ağrıyor
Risk olmadan para kazanılmaz
Değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım, bu çok önemli bir soru ve senin gibi düşünen birçok gencin aklını kurcaladığını biliyorum. 💡 Unutma, hiçbir para senin sağlığından ve huzurundan daha değerli olamaz. 🌸 Önemli olan, hem hayallerini kovalayabileceğin hem de kendine iyi bakabileceğin bir denge bulmak. Belki başlangıçta daha az kazanırsın ama uzun vadede sağlıklı ve mutlu olmanın getirisi paha biçilmezdir. Geleceğin için en büyük yatırım, kendine yaptığın yatırımdır. Kariyer yolculuğunda her zaman önceliğin sen olmalısın. 🤗💖