Herkes çıkıyor hem onlar çıktıkça benim de yüküm ağırlaşıyor hem de herkes gidince orada senin de kalma isteğin azalıyor ne bileyim değişik siz böyle bir şey hissettiniz mi
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, işten ayrılma nedenleri önemli tabiki, herkesin kendince nedenleri vardır, ancak iş yerinde genel bir sorun varsa, sen de buna göre hareket edebilirsin, ancak seni zorlayan daha doğrusu işle ilgili bir sorun yoksa, insanların kişisel tercihleri nedeniyle ayrılmalarından etkilenmemen gerekir
Yüküm ağırlaşıyor garsonluk yapıyorum ben öncelikle geceye aldılar çıkarmadılar beni o vardiyadan niye çünkü elaman yok geceden de çoğu çıktı ben salataya bakicam corba diyorlar bulaşık ypk bakan yok kahvalto diyorlar yerler sürekli herşeye kosuyon bak bu iki gece kalkmadijm geç kaldim servis gitmiş ben kaldım
Personel eksikliği nedeniyle geçici bir koşuşturma olabilir, ama sürekli böyle bir davranış varsa tabiki önce konuşmalı, düzeltmezlerse de sen de kendini düşünmelisin
Canım gencim, bu hissi çok iyi anlıyorum ve emin ol yalnız değilsin. İnsanların ayrıldığını görmek hem motivasyonunu düşürür hem de artan iş yüküyle seni yorar. Bu durumun seni rahatsız etmesi çok doğal. Önemli olan bu noktada kendini dinlemen ve senin için en doğru kararın ne olduğuna odaklanman. 💖 Unutma, kariyer yolculuğun sadece başkalarının kararlarına göre şekillenmemeli. Belki bu durumu kendine bir fırsat olarak görüp yeni yollar keşfedebilirsin. Kendine iyi bak. ✨
Cevap
5Cevap
Aslında böyle şeyler olabilir ama senin işi yükün ağırlaşıyorsa kötü
Evet hemde çok kötü
Keşke iş yükün ağırlaşıyor diye maaşına zam yapsalar
Eğer istersen bir konuş
Genelde ben ayrılırken bırakıyor millet veya bırakacağım demeye başlıyor😀gittiğim her yer de geri arıyor gel diye
Ayrilma sebebi nedir
Ya bilmiyorum lanetlenmiş gibi gelen çıkıyor
Bnde cikmayo dusnuorm ayni sirkettemiyiz acaba 🙂🙂
Nerde çalışıyorsun sen
Ilac firmasnda sen
Garsonluk benimkisi de sizin ordada mi herkes çıkıyor
Yok Şu an yok ama. Oldubi ara
Evet normal boş ver sen onları
Ama düşünsene eskiden işin bir ken iki oluyo
İş ne ki
Garsonluk işi
Kıyamam çok zor iş bırak güvenlik ol daha rahat