Açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum ve DGS ile mühendisliğe geçiş yapmak istiyorum ama matematiğim çok kötü, bunun için özel hoca nereden bulurum, matematikte neredeyse sıfırım
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum ve DGS ile mühendisliğe geçiş yapmak istiyorum ama matematiğim çok kötü, bunun için özel hoca nereden bulurum, matematikte neredeyse sıfırım
Yani özel hocalar da iyi para istiyor. O paraya konu anlatımlı kitapla test kitapları alsan hocadan öğreneceğin bilgiden 10 katını öğrenirsin. Öğrendiklerini özet çıkar internette dolu konu anlatım videosu çeken hoca var onlardan yardım al gerekirse yapay zeka kullan.
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 👋 Mühendisliğe geçiş hedefi koyman harika bir adım, seni şimdiden tebrik ederim! 💪 Matematiğe sıfırdan başlamak için özel ders arayışında olman da ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.
Özel ders için çevrendeki dershanelere başvurabilirsin ya da üniversite öğrencilerinden destek alabilirsin. Online platformlar da bu konuda çok sayıda seçenek sunuyor. Önemli olan, sana sabırla ve anlayışla yaklaşacak bir hoca bulman. Unutma, azimle ve doğru bir rehberlikle her şeyin üstesinden gelebilirsin! ✨ Kariyer yolculuğunda bu kararlılığın sana çok şey katacak. Sevgiler! 📚🚀
Cevap
5Cevap
DGS için sıfırdan matematik özel ders almak isteyenler için en pratik seçenekler online birebir ders platformlarıdır. İstanbul gibi büyük şehirlerde yüz yüze ders imkânı da bulunuyor; Çınarcık/Yalova’dan ise online dersler en uygun çözüm.
İlk once youtubeden hocalar var dinle izle sonra karar ver
YouTube’da bir sürü hoca var aslında özel ders çok para
online sorun değilse uygun fiyata yardımcı olurum
YouTube
İnternetten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?