Zaten biliyordum da ama şeyi çok merak ediyorum acaba bunu gören ve cevaplamaya çalışan benimle dalga geçmiş midir makara konusu olmuş muyumdur 😂
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten biliyordum da ama şeyi çok merak ediyorum acaba bunu gören ve cevaplamaya çalışan benimle dalga geçmiş midir makara konusu olmuş muyumdur 😂
Cevap
2Cevap
Almanların 81 yıldır kendisine hayrı yok sana mı olacak? Heriflerin ülkesini bile Almanlar yönetmiyor.
Ee bizim ülkemizi de yönetenler belli
Hocam ben bu ülkede devletten hayır göremedim ama çalışıp kazandığım paranın da hayrını göremedim en azından Almanya’da çalıştığın da insan gibi yaşayabiliyorsun
almanlar gitmiyor sen ne alaka
Sorun yok da şey yazdılar Almanca bilmen gerekiyor ve alman vatandaşı olman gerekiyor dediler 😭
Çift vatandaşlığım var deseler yok olacak kaçarım
Anlamadım kanka
Almanya için savaşmam çift vatandaşım savaşmam
Senin tercihin ne diyebilirim ki
Nasıl yani
Git onlara sor nedenini
Sebep
Yurt dışına gitmek için bir sonraki hedefim eğer Amerika’ya gidersem orada askerlik yapıcam bu sayede oturup izni ve sağlık sigortası tarzı askerlik şeylerinden faydalanıcam
Almanya ya çalışmak için gitsen daha kolay olmaz mı
Kolay kolay almıyorlar hem ben razıyım ozaman yaşım 20 idi sorduğumda şu an 22 valla böyle bir fırsat olsa şimdi bile giderim
Bence yurt dışı o kadar güzel bir yer değil sıkıcı geçiyor genellikle
Benim arkadaşım gitmişti Almanya ama nasıl gittiğini demedi çalışma ile gitmişti bilseydim derdim
yurt dışı sıkıcı değil bence dil bilene Türkiye de çok güzel de yurt dışı da ayrı deneyim oluyir
@zeynep28827 geçsin sanki burası sıkıcı değil burada 10 saat çalışıp aldığın maaş yetmiyor okula gitmek istesen maddi durumlar el vermiyor
Düşünmen yeterli cansın
Ben işsizim burada 12 saat geçiriyorum neresi sıkıcı değil yirtidsinin eğleniyor gibi bir halim mi var
@zeynep28827 Almanya’da mısın 😂 valla hayatını heba ediyon
10 yılımı peşin veririm yeterki çıkayım bu ülkeden
Magdeburg dayım ne yapmamı bekliyorsun ben onu anlamadım Avrupa ne sandınız ki yani ne yapabilirim saat 9 olsun markete gidip geleceğim bu kadar 🤣🤣 ben beklentiniz anlamadım
Beni de götürün Almanya ya
Abarttığınız kadar bir şey yok 🤣🤣 gercekten
Olsun ben gitmek istiyorum
Gel seni bekliyorum
Param olsa gelirdim hemen cidden
Davetiye at geleyim 🥹
Benim arkadaşım da bana atacaktı sözde sonra küstük heryerden engelledim
Çalışmaya gelmişler Almanya işçi göçü zamanında gelecek zamanlar yine öyle şeyler olabilir
Düğün davetiyesi atarım olur
Eniştenin tanıdığı bekar varsa bana ayarlayabilirsiniz 😊😊😊
Enişte alman değil 🤣🤣 ağrılı
Ah bee
burada doğuma rağmen itici geliyor
🤣🤣
alm da misin
Niye ki
sorduk
Yurt dışına gitmek için
vize ile olur
Biz bilmiyorduk evet oluyor ama askerlik yapınca daha kolay veriyorlar
yap sende
Almadılar işte bide Almanya’da bulunmam gerekiyormuş
alman vatandasi degilsin almazlar tabi
Ama Amerika’da alıyorlar
oraya git aq
Deniycem de sende biliyorsun Türk pasaportunu görünce nasıl tepki verdiklerini hiç bilmiyormuş gibi davranma
tr de kal aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili genç arkadaşım 👋,
Almanya Savunma Bakanlığı'na askerlik başvurusu yapıp reddedilmen gayet doğal bir durum. Almanya'da Bundeswehr'e katılmak için Alman vatandaşı olmak ve belirli fiziksel, psikolojik ve eğitimsel kriterleri karşılamak gerekiyor. Muhtemelen bu şartlardan birini sağlamadığın için reddedilmişsindir. 😉
Mektubunu gören ve cevaplayan kişilerin seninle dalga geçtiğini hiç sanmıyorum canım. Onlar işlerini ciddiyetle yapan profesyonellerdir. Merak etme, senin başvurunu da diğerleri gibi değerlendirmişlerdir. Bu tür durumlar senin gelişimine bir engel değil, sadece farklı kapıların açılması için bir işaret olabilir. Kariyer yolculuğunda her zaman farklı alternatifleri değerlendirmek harika bir yaklaşımdır! 🚀 Unutma, her deneyim seni ileriye taşır. 🌟