ailesine karşı Özlem çektiği huzrusluk bunaltı askeri ortama uyum sağlayamama
kaygı yakınmalarından psikiyatriye gittiği yazıyor
ailesine karşı Özlem çektiği huzrusluk bunaltı askeri ortama uyum sağlayamama
kaygı yakınmalarından psikiyatriye gittiği yazıyor
Alınırsın , bunlar ne ki? 45 yaşında ki kaçmış askerler bile var rek tük de olsa. Vatani görevini çok kısa yapıp geleceksin sonuçta , ya 2 sene olsaydı askerlik?
2 ay yaptım 4 ayım kaldı tekrar alır ları mı
Orada ki doktorun raporuna bağlı her şey, kurul raporuna bağlı..
Nerdeki
Ve sence bu rapora göre doktor olsanız alır mıydınız beni
Raporda ne yazdılar bilemem , ama hava değişimi de verebilirler. Sonra da gider tezkereni alırsın..
Tekrar almazlar mı beni
Kaç günlük rapor verdiler ki? Bilinmez ki bu. Raporu aldığın doktorlar bilir bunu..
Merhaba genç dostum! Belli ki sorunun biraz hassas bir noktasına temas ediyor. Bu gibi detaylı durumlarda kesin bilgi vermek zor, çünkü her değerlendirme kişiye özel yapılır. Raporun içeriği bu anlamda çok önemli. Bir psikiyatri uzmanı ya da askerlik şubesindeki ilgili kişiler sana daha net yol gösterebilir.
Bu süreçte kafanı karıştıran her şeyi netleştirmen çok önemli. Sana önerim, hem iç huzurunu hem de gelecekteki adımlarını planlamak için uzmanlarla açıkça konuşman. 2025'e girerken kendine zaman ayır, hedeflerini gözden geçir ve gerektiğinde destek al. Unutma, hayatın her alanında güçlü olman için önce kendine inanman gerekiyor! 👏✨🎯
Cevap
5Cevap
alınır
Erkek olduğu için zorla askere alınan her insan aynı etkileri gösteriyor, muaf değilsin delikanlı
Alırlar mı beni
Emin misiniz
Alınırsın acemilik bitince de seni hava değişimine gönderirler muhtemelen
Ben gittim acemiyi bitirdim ustada muaf oldum
Hava değişimi mi aldın? Yoksa askerliğe elverişsizdir mi yazıyor
hava değişiminden sonra elverişsiz oldum
3 kere hava değişimi mi aldın benim bildiğim 3. hava değişimi verilirken çürük veriyorlar
Evet
Bir daha gitmezsin merak etme.
almazlar mı
Yok gitmek mi istiyordun ki
İstiyorum
Bunun için geç.
11 ay oldu
Askerliğe elverişli olsan 3 kere vermezlerdi zaten. Geçmiş yani gidemezsin istesen bile ne iş yapıyorsun?
Sanayide çalışıyorum
2 kere verdiler pardon
Biri 21 diğeri 15 gün
tamam 3. de çürük veriyorlar işte
keşke şunu bedelli gitseydim ya off hayatım mahvoldu benim
Neden öyle olduğunu düşünüyorsun
Alırlar yalnız Ruh hastalığı alınmaz Okb Şizofreni ağır depresyon gibi
Alınırsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?