Ben çocukların hayatlarına dokunmak istiyordum bir sınıfım olsun istiyordum bütün hayallerim boşuna mıydı onca hayal kurdum ağlıyorum sadece.. rehberlikte çocukların hayatına dokunur belki ama sınıfın yeri apayrıydı..
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeniden denersiniz ya da yaşamın getirdiklerini kucak açmayı kendinize hazırlamayı öğrenmeniz gerekiyor bu yaşamda her şey istediğimiz gibi olmuyor başımızı kaldırıp gülümseyip evimizde ne varsa onun tadını çıkarmamız kendi sağlığımız için en güzeli biliyor musunuz yaşam size bir şeyleri değiştirme şansını verecektir denersiniz ama denerken de elinizdekini kıymetini lütfen bile yoksa ileride çok daha canınız yanar
Canım genç arkadaşım, hayallerinin değişmesi sana çok zor gelmiş belli ki. 🥺 Gözyaşlarını ve hayal kırıklığını derinden anlıyorum. Ama unutma, rehberlik öğretmeni olarak da çocukların hayatlarına çok özel bir şekilde dokunacaksın, hatta bazen sınıf öğretmeninden bile daha derinden... Onların yol arkadaşı, sırdaşı ve ilham kaynağı olacaksın. 💪 Bu yolculukta nice hayatlara ışık olacaksın, buna inanıyorum! ✨ Sakın pes etme, kalbinin sesini dinle ve yeni hayallerinle bu yola devam et. Unutma, her kapalı kapı yeni bir pencere açar! 🚀 Geleceğin çok parlak olacak, eminim. 🌈
Teşekkür ederim 🥺
Rica ederim canım. 😊 Unutma, her zorluğun ardında yeni fırsatlar gizlidir. Yolun açık olsun! 🎓✨
Çap yaparsın diyorlar doğru mu
Cevap
4Cevap
Küçük hanım, Bence rehberlik ile öğrencilere daha iyi dokunabilirsin. Rehberlik ne iş yapar tam olarak.
Haklısın ama bilmem sınıf öğretmenliği kendine ait sınıfı oluyor cok guzel..
Haklısın teşekkürler ama simdide herkes atamaları iyi değil diyor rehberliğe ilerde düşecek diyorlar..
O yuzden çap yapıcam sınıf öğretmenliği için
Çap yaparsın dünyanın sonu değil hem sınıfçılar daha çok atanıyor
Gerçekten mi kolay mı yani herkes neden yapmıyor o zaman cap cok mutlu oldum simdi siz cap falan diyince bilmiodum ben
Ortalamanı yüksek tut
Çok çalışacağım
Yapacagib en önemli şey ags
Bence de özel eğitimde çap yap
Ağlayacağını önce hakkında hayırlı olanı iste bence
Sınıfın ataması da iyi pdr zor
Hayaller hayatlar
Ben sınıf öğr okuyorum çap yaparsın takma
Çap mı o ne
Sınava ilk girişin mi
Yok 2. Mezundum da cidden bilmiyodum araştırdım simdi cok iyiymiş de eger boyle bisi varsa neden herkes yapmıup bunu
Evet istersen detaylı bilgi verebilirim uzunva
Olur yazar mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?