Bir çocuk var aynı gruba düştük, hoca hareket gösterirken dizilmiştik yan yanaydık, kendi kendime konuştuğumda bana bakıp güldü, minderlerdeykende bir hareket yapıp benim olduğum tarafa bakıyor, koşarken de bana yetişiyor sonra geçiyor tekrar geliyor laf atıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ders bittikten sonra hiç bunlar olmamış gibi bakmıyor bana.
Tekrar soruyorum arkadaşlar düşünmekten artık vallahi ne yapacağımı bilmiyorum derslerimizde yine denk gelicez?
Bir haftalık kaynaşıyoruz yavaş yavaş ismimi falan öğrendi laf atarken bazen diyor ama ilgi nasıl duyabilir yani cidden bak dikkat çekmiyorum neyimle ilgilenecek onu merak ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tavşan kaç aslan kovala olmus
Nasıl oluyor o? Yani anlayamadım.
Sen kaciyon o peşinden geliyor sana karşı bir şey his ediyor olabilir
Sıradan biriyim ne hissedebilir ki daha iyileri varken gözüne ben mi çarpıcam be knk
Kendi laf atıyor zaten ben sadece gülümsüyorum
Demek ki hoşuna gidiyor hinzirin 😂
Allah Allah ne gidiyormuş hoşuna acaba😄 benim rezilliği mi
Deveyi diken insanı seven yaranir demek ki o da seven tarafta 😈
Kanka bilmece gibisin yeminle anlamadım ama iyi bir şey diyorsun sanırım he😄
Adam sertlikten hoşlanıyor demek ki neyi anlamadın yani nasıl ima edebilirim onu anlamadım 😂
18 yaşında birinden bahsediyoruz mesela ona göre bir şeyler diyebilirsin basit
Hormonlar tavan yapmış çocuğun niyeti sana naz yapıp sneinle olmak daha nasıl anlatayım bunu
Yeni tanıyoruz ama birbirimizi yani ben önceden bilmiyordum onu adımı falan öğrendi derste seslenirken millet
O da laf atarken seslendi yanıma gelip koşuyor işte yukarıda yazdıklarım anca başka bir şey olmadı yarın görücez
Bence sana ilgi duyuyor ama sana bunu söyleyemiyor vücut dili ile göstermeye calisiyor
Bir haftalık kaynaşıyoruz yavaş yavaş ismimi falan öğrendi laf atarken bazen diyor ama ilgi nasıl duyabilir yani cidden bak dikkat çekmiyorum neyimle ilgilenecek onu merak ediyorum.
Bir haftalık tanıdığı kıza ne diyebilir ki yani neyi söyleyemiyor?
Vücut diliyle dediklerin ufak tefek bu hareketlerden bahsediyorsun sende yani ciddi ciddi var mı bir şey?
Ben bir hafta da tanıdığım kızla kızın kendi istegine rağmen beraber oldum sen ne anlatiyon 😂
Olmasa bu kadar ugrasmaz seninle
Vay be biz gözlerine bakmaya utanıyoruz valla
Ya şu özelden yazsana burayı işgal ettik ama
Tamamdır teşekkür ederim yorumun için yarın bir şey olursa sana buradan danışabilir miyim tekrar, belki olursa yani.
Niye nolucak buradan
Özelden yaz burdan yazılanı herkes okuyor
Burdan yazılanı görür herkes
Tamam olursa bir şey dönerim sana
Teşekkür ederim
Bir soru attım aşk ilişkilerinde gene bakar mısın, denk gelirsen yazdım durumu.
akısına bırak
Bırakamıyorum bir baksana sebebine yani düşünmeden edemiyor insan
düsünme sakin ol
Merak ediyorum ama sebebini
etme o kendiliğinden gelir zamanla
Denk geliyoruz derste işte ben sessizim zaten o laf atınca ne yapacağımı bilemiyorum halim bir tuhaf oluyor bu hareketlere
Bilmiyorum gelir mi gelmez mi artık
zaman gösterir
Peki öyle diyorsan ne diyim
sakin ol yani zamanla hersey belli olur
Neyi gösteriyorsa çabuk göstersin o zaman ama
sabret sadece yeter
Aşırı sakinsin varya ben yazarken bile ellerim titriyor😄
bosuna sıkıyorsun kendinide ondan sıksanda değişen bir şey olmucak yani :D
Tamamdır sağolasın yorum için
ne demek canım