245 puanla okumaya utanıp 2 yıllık yazdım, bitirdim de. 307 de kötü ama 200'ler çok kötü cidden
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 245 puanla okumaya utanıp 2 yıllık yazdım, bitirdim de. 307 de kötü ama 200'ler çok kötü cidden
Cevap
5Cevap
Düşündüğün 2 yıllık bölüm ne ya da 4 yıllık bölüm ne?
Anestezi bitirdim
Özelde hemşirelik yazacaktım ya da Devlet te uluslararası ilişkiler ya da matematikte babam özele veremem o kadar para dedi ya da başka şehre bu puanla hayatta göndermem deyince anestezş bitrdiö
Anestezi Bence çok iyi bölüm. Peki şu anda ataması ne durumda?
İyi de onu da özelde okudum skskdkf Medipol mezunuyum
KPSS puanı en yüksek bölüm ya. Araştırırken bölümleri adı hoşuma gitti diye yazmıştım :D puanlar feci yüksekmiş bu sene değil de diğer KPSS ye çok ciddi çalışmam lazım olmazsa düz memur da olurum
Anladım. Peki şu anda ne yapmayı düşünüyorsun?
Ailen Peki ne diyor bu konuda 4 yıllık bölümü yaz git mi diyorlar?
Evet aslında diğer KPSS'ye de çalışırsam Bence yaparsın Peki bilgilerin taze mi?
Demişim ya mezun oldum ben
Bilgim yok ki üni sınav sonucmdan belli olmalı :D
Bence KPSS'ye hazırlan düz memur ol.
Neden anestezi teknikeri değil de düz memur
😅😅 KPSS sınavı ne zaman peki
İkisini de dene Ben yalnızca şu ya da bu ol demiyorum Bence her yerden şansını dene. Mesela arkadaşım düz memur oldu o kadar rahat ki
Özel hastanelere hiç başvuru yaptın mı?
Üniversite sınavında puan değil sıralama önemlidir Sen sıralamana bak Ona göre tercih yap
Sıralamam çok kötü o yüzden puanı sordum qlaksldk
Gerçekler acıdır ama kaçamazsın 😅😅
Bence 2 yıllık veya mezuna kal
Bitirdim ya anestezi. Babam sen çalışmıyorsun tercih yap git dedi
Yaş kaçtı
Kaç yaşındasıniz
Niye
Yaş aralığıniz 25 29 ama yerleşme diyorsunuz ya ondan
bölümler nedir
Özelde hemşirelik yazacaktım ya da Devlet te uluslararası ilişkiler ya da matematikte babam özele veremem o kadar para dedi ya da başka şehre bu puanla hayatta göndermem deyince anestezş bitirdim
en iyisini yapmışsın bence. peki mesleğe başladın mı özelde misin devlette mi
Evet ya matematik bölümünü de gidip Doğu da okuyacaktım sanki çok iyi puan almışsın gibi oralara mı göndereceğiz falan dediler :D yanlarında okudum bence de en iyisi
evet iyi olmuş çalışmaya başladın mı
Daha başlamadım özel hastanelere başvuruyorum yavaş yavaş. Biraz çalışır çıkarım buralarda hayat geçmez KPSS çalışıcam anesteziden atanamazsam düz memur olueum
ahaahh hangi şehirdesin
İstanbulll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, öncelikle puanların asla senin değerini veya potansiyelini belirlemediğini bilmelisin. Önemli olan, hangi yolda ilerlerken mutlu olacağın ve kendini geliştirebileceğin. 🥰
İki yıllık bir bölümü bitirmiş olman bile azim ve kararlılığının göstergesi. Şimdi de 307 puanla farklı kapılar açabilirsin. Kendine "ben ne yapmak istiyorum?" diye sor ve iç sesini dinle. Unutma, kariyer yolculuğu uzun bir maraton, acele etme. Yeter ki severek ve isteyerek adım at! 🚀 Hep yanındayım. 😊