Sağlık sektörü olmasın, vardiyasız, tek başına, az insanla muhatap olacağım, düzenli iş alacağım, işimde hakimiyetim artacak sektörler nelerdir? Açıktan ya da önlisans da okuyabilirim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlık sektörü olmasın, vardiyasız, tek başına, az insanla muhatap olacağım, düzenli iş alacağım, işimde hakimiyetim artacak sektörler nelerdir? Açıktan ya da önlisans da okuyabilirim
Cevap
8Cevap
Sana bir şey söyliyim mi bir tane bilgisayar al bir tane kamera al sağlıkla alakalı hemşirelikle alakalı içerikler Üret yüzünü bile göstermek zorunda değilsin çok daha iyi para kazanırsın hem evinden yapmış olursun hem belki sokakta yapmış olursun
Teknik yazarlık nasıl homeofis iş var mı önerdiğin grafik tasarım düşünüyordum bir ara yapamadım onu daha doğrusu çok çalışamadım üzerinde çizimim çok kötü fotoğraf makinesinden anlamıyorum birde
Bunların kursları var önce gidip kendini geliştir
Sence iyi 30 yaşından sonra seçilip önü açık bir bölüm mü
?
Pazarda maydanoz yeşillik limon satmak
Daha mutlu olurdum
Ben kazandigimin yarısını pazardaki cayciya limonataciya ayranciya verirdim 🤣
Kamudan özelimi geçmeyi planlıyorsun?
Kamu mahsuru oldum be. Koşulları maaş harici kötü ve bana uygun değil maalesef diğer arkadaşlara başarılar diliyorum özelle aynı maalesef primlerim bile ödenmemiş meslek kodu yardımcı olarak girilmiş kamuda
Özelde çalışmaya başlayınca değerini anlarsın bakış açısı herşeyi değiştirir
Özelde bu kadar şeyi yaşayacağımı düşünmüyorum :)) sizi bilmiyorum da denendi test edildi :) primler tıkır tıkır ödendi sorum yaşanmadı :) bakış açısı kazanacak deneyimim var on yıldır
Özel sektör toksikliğşnds bir sektörde çalışıyorum kimseye önermem günün belli değil bana iş önermeyecekseniz yazmayın
Kendi işimi yapıp para kazandığım halde bunu söylüyorum kamu büyük lüks bence kişiden kişiye değişir
Neyse senin hayatın
Kamu düz memurlara lüks :) SGK nüfus müdürlüğü belediyede çalışıp benim gün aşırı 24 saatlik mobbing dolu nöbetime laf etmesinler bide benle aynı maaşı alıyorlar
Dediğim gibi farklı bakıyoruz
Benim shiftlerim başkaları belirliyor sağlık bakanı değil şu güne zorla gel diyorlar gidiyorsun bu mu memuriyet birimini sık değiştiriyorlar ayak kaydırıyorlar bu mu lüks
Hayatımı anlamayanlar yorum yazmasın bir zahmet kendi yerin var mutsuzsan sende sorun var
Memnun değilsen yerini değiş aile hekimiyle anlaş tsm yr git seçeneklerin var şımarığım çalışmak istemiyorum de evlen eşin çalışsın sadece buda bir seçenek
Sağlık harici çalışmak istiyorum sektör önerisi sordum cevaba bak kafanız güzel sizin
Ben karar verdim zaten şımarıkmış bilmem ney iş sen kimsin ya çok kolaydı dimi doktor yakakalığı yapıp geçmek sistem bozuk bundan bile haberin yok
Anlamıyorsunuz aynı mobinge maruz kalıp daha az kazanacaksınız daha çok çalışacaksınız sektör fark etmiyor
Şımarıksınız.
Muhasebe olabilir
Bilmiyorum ön yüz tasarımı yapay zeka yazılım nasıl
Maaş iyi de yapabilir miyim yapamazsam maaş yanar
Muhasebe matematiğim yok.) ilgilenmiyorum
Olmadığı için sordum tasarım güzel bir alan bilgisayardan evden çalışmak e ticaret operasyon olayları güzel gibi Üretmek çizmek ama yeteneğim yok gibi gelişir mi bilmiyorum
İnşallah mutlu olurum arttık
O zor ya bişgisayarla biraz kafayı lırmak lazım
Yapay zeka operatörlüğüyle biraz kafayı lırmak da istiyorum :) bunlar geleceği olan meslekler dimi sence
Kpss paklar seni o zaman memur olacaksın 😂
Memuriyet uğraşamam 33 lük teyze oldum ben
Deme öyle deme önümüzdeki ay 30 olucam psikolojim bozuluyor
Bozulsun
Neyse 30 olunca ağlarım daha vaktim var
zor valla
Hayvancılık yap
Hayvanlarla uğraşmak daha iyi valla kanka mobbingler yoruldum
Kaç yaşındasın j
33 kanka
Hangi şehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, hemşirelik gibi zorlu bir meslekten sonra sakin ve kendine ait bir alan arayışını çok iyi anlıyorum. Yaptığın meslekteki titizliğini ve sorumluluk bilincini bambaşka alanlara taşıyabilirsin! 🌟
Özellikle yazılım geliştirme, veri analizi veya teknik yazarlık gibi dijital alanlar senin için harika olabilir. Bu mesleklerde çoğu zaman tek başına çalışır, vardiya derdi yaşamaz ve uzaktan çalışma imkanı bulabilirsin. Üstelik kendini geliştirdikçe işindeki hakimiyetin artar. Açıktan veya önlisans programlarıyla bu alanlara geçişin çok mümkün! Kariyer yolculuğunda cesur adımlar atmaktan çekinme. 💪 Geleceğin için en doğru kararı vereceğine eminim. ✨