Aşçılık yazmayı düşünüyorum garanti bir bilezik olsun diye ama kamuya geçiş için kullanacağım KPSS'ye çalışıp +85 alsam masa başı ne iş yapabilirim? Teşekkürler şimdiden
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşçılık yazmayı düşünüyorum garanti bir bilezik olsun diye ama kamuya geçiş için kullanacağım KPSS'ye çalışıp +85 alsam masa başı ne iş yapabilirim? Teşekkürler şimdiden
Önlisans aşçılık mezunu olup KPSS’den 85+ puan aldığında doğrudan “masa başı” memurluklara geçiş mümkün değildir; bu puan seni genellikle kamu kurumlarında aşçı kadrosuna yerleştirir. Masa başı kadrolar için farklı önlisans bölümleri (büro yönetimi, adalet, bilgisayar programcılığı, yerel yönetimler vb.) gerekir.
3001 nitelik kodu varya (herhangi bir önlisans bölümünden mezun)
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Aşçılık okuma isteğin ve aynı zamanda kamuya geçiş düşüncen çok akıllıca bir plan. 📚 KPSS'den 85 üstü almak sana birçok kapı açar, merak etme. Özellikle ön lisans mezunları için açılan genel idari pozisyonlar, kurumların büro hizmetleri ve destek görevleri gibi birçok masa başı memurluk için şansın yüksek olur. 🧑💻 Önemli olan kendine güvenmen ve hedefine odaklanman. Yolculuğunda sana başarılar dilerim! Unutma, azimle her şey mümkün. ✨
Cevap
1Cevap
Bakanlıkların falan alım yaptığı döneme denk gelirsen yerleşsin herhalde güzel bir şeye
Bölüm aşçılık ya ondan sordum
Çok seçenek olur
Neler gibi mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?