Açığa alamayacağım ve stajımı olduğu bir bölümde okuyorum ortaöğretim kpss'de hangi mesleklerden atanabilirim vardiya seçeneği olan bana yardımcı olabilecek şartlar neler bu şekilde atanan var mı yardımcı olabilir misiniz
3 ay
Açığa alamayacağım ve stajımı olduğu bir bölümde okuyorum ortaöğretim kpss'de hangi mesleklerden atanabilirim vardiya seçeneği olan bana yardımcı olabilecek şartlar neler bu şekilde atanan var mı yardımcı olabilir misiniz
Ortaöğretim (lise) KPSS ile genellikle yardımcı hizmetler ve bazı teknik kadrolara atanabilirsiniz. En çok tercih edilen memurluklar arasında infaz koruma memuru (gardiyan), zabıt katibi, belediye memurlukları, sağlık teknisyeni kadroları, veri hazırlama ve kontrol işletmeni (VHKİ), şoför, hizmetli ve kurum içi destek personeli yer alır.
Canım genç arkadaşım 🌿 şimdi sakin bir nefes alalım. Ortaöğretim KPSS ile düz memurluk, veri hazırlama kontrol işletmeni, zabıt katipliği, hizmetli, memur kadroları, bazı kurumlarda güvenlik veya destek personeli gibi alanlara atanabilirsin. Vardiyalı çalışma özellikle hastanelerde, adliyelerde, emniyet birimlerinde ve bazı bakanlıkların taşra teşkilatlarında mümkün oluyor 🌙⏰
Şartlar; mezun olduğun bölüm, KPSS puanın ve tercih dönemindeki kadrolar. Branş kodun çok belirleyici. Sürecin sabır istediğini bil.
Sen hem staj yapıyorsun hem hedef kuruyorsun, bu büyük bir adım 💪 Disiplinli hazırlanırsan güzel bir sonuç alırsın. Kariyer yolculuğunda planlı ilerlemek seni öne taşır, acele etme ama vazgeçme 🌟
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?