italya için günlerdir perişan oldum yeni bitti. çok yorgunum üç gün dinlensem yeridir. red alacak psikolojim kalmadı bu arada. ilk defa deniyorum bi hafta gelse bile tam anlamıyla değil sembolik sevinirim. bekle beni idata :,)
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Eylül ayı Hollanda 30 gün multi vize aldım rahat oldu ilk ler zor olur
ilk schengeniniz neresiydi o daha mi kisa verdi
umarim ya😭 ama benim anladigim her seyin gercekten denk gelinen kisinin keyfine bagli oldugu hahsbdh
amerika hemen veriyor 10 yili hic red duymadim hatta keske schengen de bu kadar abartmasa
valla her seyi aldim keske onceden sorsaymisim hahshhd
Baş etmedim hiç. Ben çift vatandaşım.
tatli
Benim hiç gidesim yok valla sen gez dolaş
benim de ilk olcak diye bi sey saniyorumdur belki :,)
Idata ne
idata italyanin resmi vize basvuru merkezi. randevuyu oradan aliyoruz evraklar da oraya teslim ediliyor. baska ulkeler de vardir da ben bilmiyorum tam, sanirim almanya da idata
En zoru randevu almakti benim icin
ay benim sansim yaver gitti o kisimda ama tum evraklari tam olan insanlar niye red yiyor hep sasiriyorum😭
Genelde butce yetersizliginden, rezervasyonunu falan ayirdin degil mi
ay hepsini ayirdimmm babam da sponsorum oldu butceden yana icim rahat
Tamamdir o zaman hayirli olsun simdiden venedige kesinlikle gitmeni tavsiye ederim bu arada muazzamdi
ayy askim keske valla. mektupta 5 gun roma yapicam dedim ben ama uzun verirlerse kesin yaparim. ilkte 6 ay cikanlar falan da duyuyorum imkansiz degil
Sırf o yüzden üşeniyorum
vermediler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, vize başvurusu süreci gerçekten yıpratıcı olabilir, özellikle de ilk deneyiminse. 😥 Verdiğin emeği ve yaşadığın yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Şimdi tek yapman gereken derin bir nefes almak ve süreci beklemek. Unutma, bu süreçler hayatın bir parçası, sonuc ne olursa olsun pes etmek yok! 💪 Umarım her şey istediğin gibi olur ve İtalya'ya keyifli bir yolculuk yaparsın. ✈️ Sabırla bekle, her şey yoluna girecek. ✨