Tatil & Seyahat Daha önce hiç vize başvurusunda bulundunuz mu? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben İngiltere için vize başvurusunda bulunuyorum işlemleri halletim sadece gerekli evrakları toparlamam gerekli bu konuda tecrübesi olan var mı? Daha önce hiç vize başvurusunda bulundunuz mu? Cevapla Vize Soruları İş Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Hayır maalesef hiç vize başvurusunda bulunmadım. Allah'ım bana o günleri nasip etsin, ben kapı kapı elimde evraklarla vize için dolaşmaya razıyım. 0 0 Yorumla
Chaleur Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Vize turu hangisi hocam? Ona gore yorum yapayim :) iki tane UK vizesi var eski pasaportlarda :)Toplam vize basvurusu sayisina gelirsek. Eski pasaportlara bakmam lazim ama bayaa var :) 1 8 Yorumla Hendestra +1 yıl Normal turist vizesi için başvuru yapıyorum United kingdom 6 aylık Yorumla Chaleur +1 yıl Davet mektubunuz var midir :) Yorumla Hendestra +1 yıl Var evet 2 tane abim var orada onlardan davet mektubu alıyorum Yorumla Chaleur +1 yıl Turkiye'de calismaya devam ettiginiz bi isiniz varsa 6 ay multi rahat verirler o zaman diye tahmin ediyorum.Sure ile ilgili bisey demek zor. Pandemi surecinde hic vize basvurusu yapmadim, uzgunum :/ Yorumla Hendestra +1 yıl 6 yıldır sürekli bir işim var ve Bağ-Kur luyum Yorumla Chaleur +1 yıl Mumkun oldugu kadar supportive belgeleri de tamamlayin. Sikinti yasamadan alirsiniz diye tahmin ediyorum :) simdiden iyi seyahatler ve tatiller 🤞 Yorumla Hendestra +1 yıl Teşekkür ederim 😊 sadece siz yorumladiniz Yorumla Chaleur +1 yıl Rica ederim hocam ne demek 🤞 Yorumla