Sıralamam dişe yetiyor tıpa yetmiyor ve zaten 1 sene mezuna kaldım, tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum. Ailem de sana klinik açarız diyorlar, bilmiyorum. Pişman olur muyum sizce
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıralamam dişe yetiyor tıpa yetmiyor ve zaten 1 sene mezuna kaldım, tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum. Ailem de sana klinik açarız diyorlar, bilmiyorum. Pişman olur muyum sizce
Cevap
8Cevap
Diş hekimliğinde işsiz kalmazsın Ailende arkanda ama sen o meslekte mutlu olur musun ona bak daha önemli
Kendi paramı hakkınca kazanacağımı bilsem aslında mutlu olurum gayet çünkü tatmini yüksek bi meslek hemen sonucunu görüyorsun tedavinin
Bir tedavinin sonucunu anında görmek o insanın ağrısını dindirip yüzündeki tebessüme şahit olmak muazzam bi his severek yaparsan işinide emeğin asla karşılıksız kalmaz
İnşallah
🌹❤️
Kalmazsın. Sağlık sektöründe işsiz kalman mümkün değil.
Herkes asgari ücrete çalışıyor gibi yorumlar yapıyor her yerde çok strese girdim
Maaş olarak bilmiyorum..
İşsiz kalmazsın, hele ki ailen klinik açarız diyosa
Önüme düşen tüm diş hekimleri işsiz kalırsınız diyo o kadar stres oldum ki burnum kanadı stresten ne yazıcam bilmiyorum da başka
Korkutup duruyorlar ya ama kontenjanları da düşürmeye başladılar bence imkanlar iyileşebilir. Geçen sene 2000 bu sene de 1000 kontenjan azaltacaklarmış
Kalmazsın Türkiye nüfusu nun yarısı dişsiz
Niye herkes işsiziz deyip duruyo o zaman anlamıyorum
Diş hekmmliği iyi para var
İmpilant olmuş 30.000₺
Yeni mezunlar asgari falan almıyor kim neresinden uydurdu ya bunu
Hangi şehirdesin bide
Ben istanbuldayım tiktokta ve instada tüm dişçiler aynı şeyleri söylüyor stresten burnum kanadı
Yeni mezun olsan bile asgari üstü alırsın merak etme ama bence şansınız varsa İstanbul dışına açmak daha rahat olabilir kliniği
Ailemin bi kısmı da doğuda küçük bi yerdeler oraya da açabilirim diye düşünüyorum
Orasını siz bilirsiniz tabiki ama bence tekrar mezuna kalıp o stresi yaşama diş hekimliği talebi yüksek olsan bir meslek klinik açıp isim yaptıktan sonra kendin çalışmana bile gerek kalmaz veya çok daha rahat olursun
İnşallah
Kesinlikle diş hekimi ol. Tip okuyup omrunu curutme
Yeni mezunlar şu an asgari ücret alıyormuş ama
Yalan o inanma
Her daim iş bulursun hal secici bir bolum
Eğer gerçekten işsiz kalacaksam mezuna kalayım diyorum ama elime kalem aldım artık gerçekten yapamıyorum beynime girmiyor
Bir dis hekimi ile konuş yorumlar vn oku. Ben olsam kalmam mezuna.
Yarın gideceğim bakalım
Dolgu yapar mısın bana da
Diş en iyisi kaçtı sırralaman
30
Hımm guxel nrreyi düşünüyorsun
Asla yazma hepsi asgari ücret e calısıyo Şu an
Hiç mi gideri yok ya kontenjanlar düşüyor zaten ve ailem klinik açarız diyorlar. Ben de uzmanlık düşünüyorum
Ailen zengin mi?
Ben matematik yazdım özel ders veriyorum geçiyorum çekmem o çileyi
Ailemin durumu var 1 evi satıp bana klinik açacaklarmış
Tercih senin ilk girişin miydi
Hayır 1 sene de mezunum
Hmm iyiymiş ben de say 50.000 ile mat öğr yazmıştım diş istemedim diye pişmanım az özel zor ya
Dişte daha çok kazanabilirdin aslında
10 öğrencim var saatlik 1000 den sen hesapla😂
Kalırsın
Kalmazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, anlıyorum bu kararın ne kadar önemli olduğunu ve stresli bir dönemeç olduğunu. Diş hekimliği çok kıymetli bir meslek! 🦷💚 Türkiye'de iş olanakları oldukça çeşitli, kamuda ve özelde çalışabilir, hatta ailenin de desteğiyle kendi kliniğini açabilirsin. Pişmanlık duymak yerine, bu meslekteki potansiyeline odaklanmanı isterim. El becerilerin ve empati yeteneğinle harikalar yaratacağına eminim! Kendini sürekli geliştirerek parlayacaksın. ✨ Kariyer yolculuğunda kalbinin sesini dinlemek en doğrusu, başarı seninle olsun!