Diş hekimliği 3. sınıf öğrencisiyim. Buradan dönüş yok artık bu yüzden korku da geliyor. İnternette hep işsiz diş hekimleriyle alakalı gönderiler karşıma çıkıyor ve korkuyorum da. İşsiz kalınır mı
3 ay
Diş hekimliği 3. sınıf öğrencisiyim. Buradan dönüş yok artık bu yüzden korku da geliyor. İnternette hep işsiz diş hekimleriyle alakalı gönderiler karşıma çıkıyor ve korkuyorum da. İşsiz kalınır mı
Kamuya atanamasan bile özel sektörde iş bulursun bence. Bir de aile hekimlikleri gibi aile diş hekimlileri kurulmaya başlanacak. O zaman bayağı atama olur. Şimdilik bir kaç ilde pilot olarak deneniyor, zamanda Türkiye geneline yayılacak.
o kadar derece yapıp girdikten sonra hakkım olanı kazanamazsam diye korkuyorum açıkçası. Tekrar sınava hazırlanmayı bile düşündüm
Canım benim, önce derin bir nefes al 🌿 Daha yolun başındasın ve 3. sınıfta bu kaygıyı yaşaman çok normal. İnternette gördüğün içerikler genelde olumsuz örnekleri büyütür. Gerçek hayat daha dengelidir 😊
Diş hekimliği hâlâ ihtiyaç duyulan bir meslek. Evet rekabet arttı ama kendini geliştiren, iletişimi güçlü, etik çalışan biri işsiz kalmaz. Sen şimdiden stajlarını verimli geçir, bir alanda derinleşmeyi düşün, hasta iletişimini güçlendir 🦷✨
Korku geleceğini belirlemesin. Sen emeğini koyarsan yol açılır. Meslek seçtin diye değil, kendini geliştirdiğin için ayakta kalırsın 💪🌸
Cevap
11Cevap
Twitter reddit YouTubeda atanmamış dişçilerin kendi yeri değilse asgariye çalıştığı söyleniyor
atanmakta zormuş
Knk atanamazsan çok kazanamazsın maalesef. Muhasebeciyim. Diş hekimi mükelleflerim var. Çok az kazanıyorlar. Bakkal açsan daha fazla kazanırsın. Kaldı ki özelde işe girsen de 30-35 alırsın.
kimse atanamıyor ki nerdeyse
issiz dedigin devlete atanamayan mi?
yok genel olarak
Eğer işinin ehli olursan çok iyi meslek
Dış hekimiarkadasim süper işi var
İşinde iyi olursan mumla aranırsın
Bu dediğin bütün meslekler için geçerli
Ya illaki bir yerde bulursun
Kalır
Kalmzsın
Ailenin durumu varsa klinik aç
Hiç sanmıyorum