- Eğitim & Kariyer konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bitmez çünkü robotik makineler teknik olarak bir yere kadar yapabilir onu ve ayrıca diş hekimliğinde hasta diş hekimine birtakım sorular sorar ve önerilerini alır, sohbet de eder yani. Doktor-hasta ilişkisinde bu tarz samimiyet, doktora güven duyma da önemlidir bir hasta için diye düşünüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bitecek tabi ki robotik teknoloji ile teşhis operasyon müdahale geliyor. Geldi hatta. Siz ne yapacaksınız? Maskeyi takıp milletin ağzına eğilmek dışında?
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok k ustah bir şekilde sormuşsun sorunu daha diş hekimi olup olmadığımı bile bilmiyorsun ne saçma insansın
Soran+1 yılUslübunuzu düzeltin siz insnalrla böyle mi iletişim kuruyorsunuz insanların ağzına eğilmekten mi ibaret bu iş önce aklınızı başınıza alın dahası bu meslekle ilgili Bi bağlantım da yok normal olarak sordum
- +1 yıl
Hanım efendi. Üslubümde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Benim insanlarla olan iletişimimin %1'i sizde olsa zaten bu şekilde cevap vermezsiniz. Ben bu mesleğin mensuplarının işinin insanların ağzına eğilmekten ibaret oluğunu söylemedim. Bundan ibaret olacak dedim teknoloji ve robotik teknoloji sayesinde dedim. Bence siz okuma yazma olarak iletişim konusunda biraz geliştirin kendinizi. Amacım ne size ne sektörün çalışanlarına hekimlerine hakaret değil. Böyleymiş gibi çığırtkanlık yapmayınız çok ayıp. Madem bir bağlantınız yok aklınıza bir soru geldi ve ağız diş sağlığı hakkında soru sorayım dediniz. Ve cevaplar alıyorsunuz. Neden bu karada anlamadan be sorgulamadan fevri cevaplar veriyorsunuz? Lütfen biraz sağ duyulu olunuz...
Soran+1 yılKü stah olduğunuz gibi manipüleci siniz de ben ne anlatmak istediğini gayet iyi anladım s lak yok karşında
- +1 yıl
popiş olunca manipüleci oluyoruz değil mi? Açık ve Net iletişime girdiğimizde bakıyorsunuz ki pabuç pahalı hemen manipüle. Hemen eyyamcılık. Ne kadar ayıp ya? İlk cevabımdan buraya kadar okuyunuz. Çok ayıp ya. Belki senin profil yaşın kadar benim yetiştirdiğim insan öğrencim var. Böyle saçma sapan alakanız olmayan (sizin beyanınız) konularda soru sorup. İnsanları verdiği cevaba göre kategorize edip suçlamak böyle ortamlarda pirim kasmak ne kadar kolay değil mi? İşte insanda biraz cesaret ister profil gizlemeyip de tartışmak. Benim anlatmak istediğimi anlayacak kapasiteniz olsa önce Türkçeyi doğru düzgün yazardınız. Bence karşımda tamda sizin düşündüğünüz gibi biri var (!) Zeki insanların çoğu anladı özelden mesaj atıyorlar...
Soran+1 yılAkrep ya da ikizler burcu msun sen bana sökmez bu manipületif hareketler seni ciddiye almıyorum
- +1 yıl
Ya bırakınız lütfen. Zodiactan girmeyelim konuya. İnsan burcuyum manipületif falan da değil rica ediyorum ya. Sı*tınız bari sıvamayın ya. Size sökmezmiş de bla blaymışşş. Lüffen ciddiye al beni lüffen yaaaa. Bak üzülürüm :( Töbe yareppim :D Gece gece dentistler rüyama girecek yaaa.
Lan olm biz kimsenin ağzına eğilmiyoruz robotik cihazlar yapıyor artık onu sen onu ciddiye alma diye :D :D :D
Sökmez diyor bir de... Sanki bir şey İspatlamaya çalışıyorum da...
Soran+1 yılHastasın sen o yüzden öğrenicem burcunu söyleeeee
+1 yılHayır biten bir alan değil. Sağlık her zaman ihtiyaç duyulan bir alandır ve bu doktorluk alanında bir meslek. Diş sorunlarıda tarih boyu asla tükenmeyecek sorunlardan.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitti bile, diş hekimiyim atanamadım. Atama yok, özelde adım başı klinik var zaten. Babadan zengin olup son teknoloji kendi klinigini acabilirsen ancak bir seyler yapabilirsin. Yoksa özelde haftanin 6 günü günde 10 saat calışırsın asgari ücretten hallice maaşın olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücret değildir heralde ya ne kadar peki klinik açmak
Cevap sahibi+1 yılHekim benim benden iyi mi bileceksin, min 2 milyona varır klinik acmak
- +1 yıl
Hocam tamam da siz özelde de iyi maaşlara çalışma imkanı bulabiliyorsunuz yanlış mıyım?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki klinik kendinindir, tüm tedavilere hakimsindir ki bu minimum 5 seneni alır, sonrasında her gün hastan olur evet o zaman zengin bile olursun. Ama babadan zengin degilsen baska birine çalışırsan gecmiş olsun, haftanin 6 günü toplamda 60 saat çalışırsın ortalama bir maaş alırsın. Hele şimdilerde o kadar cok fakülte açıldı ki bir sürü hekim oldu. Atama yok 10 kisilik bir yer aciyorlar 2 bin kisi basvuruyor. Evet meslek bitmez ama kazandırmaz da ancak gecinirsin. En son 2010da mezun olanlarda kaldı para kazanmak.
- +1 yıl
Hmm anladım mesleğinizde başarılar yine de güzel bir mesleğe sahipsiniz
Bu ülkede hiç bi zamana sağlık bitmez mühendislik vs şimdilik boş çünkü her ilde üniversite var ve her üniversitede mühendislik fakültesi var ondan dolayı mezun çok ve iş bulmakta zorluk cekiyorsun ama sağlık öyle değil
010 Yorumla- +1 yıl
Dağlık bitmez derlem diyetisyen fizyoterapi ataması yok
- +1 yıl
Evet asgari ücretten aza çalışan avukat arkadaşlarım var
- +1 yıl
Fabrikadaki işçi daha çok kazanıyor
- +1 yıl
Demekli bitmez dememek gerekiyormuş
- +1 yıl
Sen avukat mısın
- +1 yıl
Alınacak olan hemşire diğerleri boş
+1 yılDişçilik bitmesi için dişsiz varlıklar olarak hayatımıza devam etmeliyiz ve Türkiye de bir çok insan diş sorunu yaşıyor :) Hayatımızdan şekeri atmadığımız sürece devam eder :)
00 Yorumla
+1 yılBitmez bitmez. İşini iyi yapan kendini geliştirmiş insanların memnun kaldığı bir dişçi olursan hiçbir sıkıntı olmaz.
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok mezun var ve klinik dolu heryer robotlar bu işi ele alabilir mi ya da yapay dişler filan 😑
- +1 yıl
Ya saçmalama. Diş çok hassas bir iş. Robotların halledebilecegi sektörü bitirebilecegi bir iş değil. Başka hangi bölüm alternatifin var?
Soran+1 yılHemşirelik ama ayakta çok kalıyor ve yorucu diye biliyorum ikisi arasındayım
- +1 yıl
Yurt dışı avantajını araştır. Hangisi yurt dışında daha geçerli bir meslek ise ona yönel. Ha yurtdisi hedefim yok tr de çalışmak istiyorum diyorsan da, dişcilik oku ve kendini iyi gelistir. Kendini geliştirmezsen tr de tek dişçi de olsan iş yapamazsın.
Soran+1 yılyurt dışı için mühendislik düşündüm ama bilmiyorum mühendislik erkek işi gibi mi burd ailemin yanında kalmak daha mantıklı geliyor
- +1 yıl
Tr nin geleceği yok. Mühendislik hangi bölüm olduğuna bağlı. Bilişim teknoloji veya yazılım mühendisliği gibi alanlar ise sana uyar.
Soran+1 yılEvet bende bu ülkede hiçbir gelecek göremiyorum hatta savaş bile geliyor olabilir yabancı yatırımcıları kaçırdılar mühendis olsam bile kötü bir maaşla çalışırım muhtemelen burada durursam ama başka ülkeye gidip adapte olabilir miyim ya da hangi mühendisliği seçebilirim bunlar kafamda büyük soru işareti
- +1 yıl
Yurt dışında yazılım ve teknoloji bilişim her zaman kazandırır. Amelelik de değil. Sen kendine güveniyorsan bu alanlardan birini oku hatta imkanın varsa yurt dışında oku. Ha bunlar olmuyor mu? Diş hekimliğini ve hemşireliği araştır yurt dışı için. Hemşirelik mesela almanya da garanti iş yapar. Tercih senin.
Soran+1 yılBu üçü arasında gidip geliyorum ikidebir hepsi cazip geliyor mühendis olsam orada yaşamak zor olacak ama burada kalsam da kendi ofisim olsa ilerde burada çalışsam uzun yıllar alır ama çok seçenek var mühendislik kazanırsam muhtlemen burd ada yaşarsam İstanbul'da yaşamak zorunda kalırım biliyorsun orası merkez konumda İstanbul'da yaşamak asla istemem bu yıl bu meslekleri okuyanları Bi şekilde bulup konuşmak isitorum ama mühendislik bana çok uzak geliyor sanırım önceden çok istiyordum şimdi yurtdışına gidip düzen kurmak oraya adapte olmak beni zorlamaz mı diye düşnüyorum evliliğede önem veren biriyim orada nasıl yaşıcam bilmiyorım ☹️
Soran+1 yılBu arada bian gaza gelip belki miden bulanabilir ama sakızdan diş modeli yaptım kökleriyle 😂😂😂😂😂ilk denemem de bile o kadar benzedi ki
+1 yılHayır bitmez sağlık alanındaki meslekler bitmez doktorluk ya da diş hekimliği gibi fakat tıbbi sekreterlik bitebilir.
00 Yorumlabiter, okuyor musun Şu an o bolumu yoksa hedefin mi bu
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden biter okumayı düşünüyorum açıkcası
Soran+1 yılAnlamamışsın soruyu mesleğin geleceği hakkında sordum
Soran+1 yılBende bitmeyeceğini düşünüyorum çünkü insan eliyle yapılan bir şey ama çok mezun var bu beni korkutuyor
Soran+1 yılÜniversite okuyorum tekrar bu bölümü düşünüyorum
Soran+1 yıl2 yılık bir bölüm
Soran+1 yılİstesem kazanırım o kapasite var bende 😅ama işin geleceğini düşnüyorum bilyorsun günümüzde herkes çalışıyor bende yaşımın geç olmadığını düşünüyorum mezun olduğumda 26 yaşında olucam ama o süreçte yine para kazanacak alternatifler bulurum
Soran+1 yılTeşekkür ederim Turistlik biyerde yim ailemin yanında 😊
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim 😊
+1 yılBu ülkede her meslek bir gün dibi görür çünkü vizyon yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla internette olmayıp ders başında olursa o kişi, elbette biter.
00 Yorumlayapay zeka kanal tedavisi yapamayacağına göre bitmez :)
00 Yorumla
+1 yılDiş hekimliği bitmez genelde sağlık sektörü het daim yine olacak, tam tersi gereken değeri görecek
00 Yorumla
+1 yılDeğiş diş hekimliği insanlık bitecek gibi görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntıdan dertten kederden insanların dişleri biter diye mi
00 Yorumla
+1 yılVallahi gücünden geldiği kadar oku devam et atanması var dolu şey ver ama o da biter merak etme
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar egitim alip dogru tedavi uygulayamiyolar ki bitmeli bence
00 Yorumla bitmez ama avrupa'da azaldığı söyleniyor, çünkü çürütmüyorlar
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 635 cevap paylaştı. Bitse bile emin ol o günleri görecek kadar yaşamazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkede dişini fırçalayan yok nasıl bitsin bacım
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi de herkes biter klinik mezun filan çok diyor
+1 yılBitiren 2 tane arkadaşım var, yani bitebiliyor. Eğer cidden bu mesleği isteyerek seçtiysen biter ama bu mesleği yapmak istemiyorsan işin zor. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya değişiyor ilerde insanlara iş kalmayacak ki yapay zeka dünyayı ele geçirecek
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum ya dişine bakmayan o kadar insan var ki hep ihtiyaç duyuluyor
00 YorumlaÇinde ekilen yeniden çıkan diş bulmuşlar sonuçta onu ekmek içinde dişçi gerek
00 Yorumla
+1 yılBence hayır ama istisna olarak insanlar bakımlı olursa bitebilir
00 YorumlaEvet çok oldular sanki
00 Yorumla
+1 yılBen biterim diş hekimliği bitmez
00 YorumlaBiter dişçi bile olabilirsiniz 🫣
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların dişleri varolduğu sürece bitmez
00 Yorumla Ablam bitirdi ve hatta atandı. Şükür!
00 YorumlaBiter biter de Kırşehir'in gülleri biter
00 Yorumla
+1 yılSayısı çok artarsa ayağa düşer ama bitmez.
00 YorumlaSabredersemiz biter
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBitti bile
00 Yorumla
+1 yılSağlık sektörü bitmez
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Eczacı olsaydın ya
00 YorumlaNasıl bitsin mantıken...
00 YorumlaSanmam.
00 Yorumla
+1 yılbitmez bence sağlık alanı her zaman lazım olur
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 850 cevap paylaştı. bitmez
00 YorumlaBiter tabi yaramazlık yapmassan fazla
00 Yorumla
+1 yılİnsan var olddukca mumkun mu bu