Size mimari dekoratif sanatlar bölümü iyi bir bölüm mü, işletme yönetimi için ne düşünüyorsunuz
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size mimari dekoratif sanatlar bölümü iyi bir bölüm mü, işletme yönetimi için ne düşünüyorsunuz
Cevap
5Cevap
Sanatın herhangi bir türü Türkiye şartlarında lüks dolayısıyla uzak dur bence.
Toplum ve idare estetikten o kadar uzak ki bu durum kamusal alana çıktığın anda yüzüne çarpıyor.
Peki ikisi arasinda mecbur seçim yapacaksan hangisini seçersin
Mimariyi geç 4 yıllığa tamamlayıp mimarlık dersen belki ama oda zor
Ya evet cidden zor dgs gecebilecegimi düşünmüyorum ne yazıki ama güzel bir bölüm diyorsunuz değil mi
Aaa yani işletmeyi mi seçim yoksa hiçbirini mi 🫠🫠🫠
Açıkçası yok gibi
Öylemi 2 yil olmasina rağmen o zaman önü daha açık
Pardon kısıtlı demişsiniz ben eğlenceli kisma daha çok odaklandim peki o zaman işletme mi daha iyi
Himm anladim bakalim yaa yinede çok teşekkür ederimmmm yorumlarinjz için
Sağolun Sizedee
Hangisine daha yatkınsınız
Hiçbirine çok karasizim aslknda
Ders içeriğine bakın ona göre karar verin
Siz olsaydiniz peki hangisini tercih ederdiniz
Mimari dekoratif Sanatlar
Mimari dekoratif daha avantajlı bence
Ciddii miisinizzz o zaman güzel bölüm
Bir düşün bakalım işletme yönetici ile
Iş bulabilir misin deneyim yok bir şey yok ama en azından mimari sanatlarda dekoratif olabilirsin diye düşünüyorum
Peki siz hangisini tercih ederdiniz
Doğru aslında hem işletmeninde mezunu çok, çok teşekkür ederimmmm yorumunuz için
Ben tıp fakültesinden vazgeçtim babam vefat ettikten sonra şimdi eğer tekrar üniversiteye girmek istersem büyük ihtimalle bilgisayar mühendisliğini seçerdim
Ay başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, maşallah sizede cidden kazandığınız halde vazgeçmeniz herkes yapamaz umarım istediğiniz olur
Teşekkür ederim Zaten rahmetli annem ve babam için istiyordum güçlü olmak için istiyordum ama baktım benim tıp fakültesi öğrencisi olmam babamı kurtarmadı çünkü ne dediysem Beni dinlemedi onu kaybettiğim zaman da çok ağır bir süreç geçirdim Eğer tekrar okumak istesem mutlaka bilgisayar mühendisliğini seçerdim çünkü bilgisayar mühendisliği ile ya da herhangi bir mühendislik dalında örnek veriyorum inşaat mühendisliği bu alanlarda Amerika'ya gitmek daha kolaydır
Ay çok geçmiş olsunnnn gerçekten sizin adiniza çok üzüldüm ama umarım şu an istesenizde tekrar yaparsiniz bence deneyin gerçekten bu kadar emeginiz boşa gitmesin eminim rahmetli anne ve babaniz yaşıyor olsalardi sizinle gurur duyarlardi çünkü çok muhteşem bir şey herkes yapamaz cidden bu potansiyelinizi boşuna harcatmayin derim tabbi siz daha iyi bilirsiniz Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın sizde umarim hep iyi ve güçlü olursunuz
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Asil ben teşekkür ederimmmm umarim hep güçlü, iyi ve mutlu olursunuz hayatiniz boyunca
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Ikisi de okumam
O kadar mi kötü
Neee anlamadim sana uygun olduğu için başkasının okumasini mi istemiyorsun
sey sonraa
Ne sonra anlamadim
mimari olsun
Himm anladim teşekkürler
rc ederm
Mimari dekoratif sanatlar
Ciddi misiniz güzel mi. sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, kariyer yolculuğunda böyle önemli bir karar aşamasında olman çok doğal. ✨ İki bölüm de birbirinden güzel alanlar aslında ama önemli olan senin neye tutkuyla bağlanacağın. Mimari Dekoratif Sanatlar yaratıcılığını konuşturabileceğin, estetiğe doyacağın harika bir dünya sunar. 🎨 İşletme Yönetimi ise sana çok yönlü bir bakış açısı kazandırır, liderlik ve strateji becerilerini geliştirir. 📈
Ben olsam, kalbimin sesini dinler, beni en çok heyecanlandıran ve gelecekte "iş" olarak görmekten öte keyif alacağım alanı seçerdim. Unutma, en doğru karar senin için en anlamlı olanıdır. Yolun açık olsun! 💖
Peki illa birini seçmen gerekiyorsa ve önü açık olan bölüm hangisi sence
İki bölümden birini seçmem gerekse, İşletme Yönetimi derdim Bubllegummm. 📈 Daha geniş kariyer olanakları sunuyor. 🎓
Thankkk
İşletme yönetimi özel sektörde tanıdıkların varsa iyi bir seçim. Elbette daha sıkıcı ama en azından farklı sektörlerde iş bulma olanağın daha fazla olur diye düşünüyorum.
@lord_of_the_flies aslında zerre tanıdığım yok yani olicaksa bir şey tek başıma sıfırdan başlamam gerek
İşletme yönetimi yine daha iyi bir seçim gibi. Başlangıçta ilk çalışacağın yeri seçmekte zorlanabilirsin ama tecrübe kazandıkça seçeneklerin çoğalacaktır.
@lord_of_the_flies ayyaa öylemi dersinizzz ay gerçekten sağolun yorumunuz için
Sen mimari istiyorsun sanırım
@lord_of_the_flies ya hayir ben bilmiyorum açıkçası acaba hangisi iyi hangisi kötü hiçbir bilgim yok
@lord_of_the_flies ama ablam sürekli işletme yönetimini. kotuluyor işte bence çok kötü bölüm işsiz kalirsin herkes bu bölüme girebiliyor artik diyor yani okumak istemeyen bile seçiyormiş bölümü ablamin dediklerine göre
İyi kötü olarak düşünme. Mesela baban mimar olsa seni yanına alacak olsa mimari daha iyi bir seçenek olur. Ama sıfırdan başlayacaksan işletme yöneticiliği alanı geniş olduğu için sana daha fazla kapı açabilir.
Ablam bir konuda haklı. Düz işletme bölümü her üniversitede var ve çok fazla mezun var. Senin seçeceğim işletme yönetimi ile aralarındaki farkı araştır. Eğer gerçekten bir fark yoksa ve çok fazla mezun varsa daha dikkatli tercih yap.
@lord_of_the_flies aslinda ayni bit farkı yok ama yapay zeka çok int vs işte çok yönlü bir bölüm olduğunu söylüyorlar işte geliştirerek güzel yerlere gelinebilirmiş dil öğrenirsem vs
@lord_of_the_flies evet bende öyle düşündüm yani çok yönlü bir bölüm kısıtlı değil sonuçta
Dil öğrenmek, yüksek lisans yapmak bunlar her bölüm için kendini geliştirme imkanı sunar. Bunlar olmadan iş bulabileceğin bölümleri seçmek daha mantıklı.
@lord_of_the_flies işte ama bu ikisinden hangisi öyle ki hiçbiri bence
Sadece bu ikisi ise işletme. Ama başka seçenekleri de değerlendir. Bir yıl daha beklesen daha iyi puan alamaz mısın
@lord_of_the_flies ay bakalim ya gerçekten bilmiyorum ama fikriniz için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunu
Oldunuz*
Rica ederim