Sınavlara falan nasıl giriyorsunuz dersleri nereden alıyorsunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okumuştum zamanında ama bap tarafından. Batı Avrupa tarafı. Kayıt olduktan sonra mektup geliyor. Siteye numaran ve şifren ile giriyorsun. Dersleri de siteden mi yoksa başka siteden mi seçiyordum hatırlamıyorum ama kitap istediğine dair diret. Pdf'e zorunlu kılmak istiyorlar seni çünkü. Kitap alırsan para veriyorsun. Sınavlara ise belirledikleri okulda girmiştik. Sınav kağıdını, kalemini, silgini, kimliğini unutma.
He ben de yetiştiremeyince not yoğunluğundan dolayı bırakmıştım, çok strese soktu beni 🤪. Tarih ders olarak yorucu, ders dışında ise değil.
Vallaha bilmiyorum, hangi bölümdesin?
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemini merak etmen çok doğal, birçok genç gibi sen de bu konuda bilgi arıyorsun. Sınavlar genelde yaşadığın ildeki belirlenen okullarda yüz yüze yapılıyor. Ders materyallerine ise üniversitenin kendi online portalından veya kitaplar aracılığıyla ulaşabilirsin. Bu sistem sana esneklik sunar, kendi öğrenme hızına göre ilerlersin. 👍 Kariyer yolculuğunda böyle esnek seçenekleri değerlendirmek, kendini geliştirmek adına harika bir adım olur. Sakın unutma, öğrenmenin yaşı da sınırı da yoktur! 😊📚✨
Rica ederim, ne demek! 😊 Öğrenmeye olan ilgin ve bu yönde adım atman beni çok mutlu etti. Yolun açık olsun genç arkadaşım! 📚✨
Cevap
0Cevap
vardır illaki
Sen?
yok
Ben okuyorum sınav zamanı vermiş. Olduğu okula gidip oluyorsun sınavı
Sınav zamanından önce şehir seçimi ve bina seçimi oluyor duyurular da paylaşıyorlar takip etmen lazım sınav zamanı da giriş belgesi ile gitmen lazım zaten yazıyor bilgiler ders çalışması ise canlı dersler oluyor daha sonra izlemen için kaydediliyor o dersler onun dışında okulun kendi uygulamasını indir orada alacağın dönem dersleri ve ona uygun önceki yılların çıkmış soruları oluyor onlara çöz bol bol ama bana sorarsan atatürk üniversitesi çıkmış soruyu daha çok soruyor daha kolay anadolu da çoğu kişi pişman
Açıktan okuyunca pek bir şey olunmuyor
Ben örgün okudum
Celal Bayar Üni mezunuyum
Yok, öğretmen olan var.
Açıktan okuyup öğretmen olanlar var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?