23 yaşında 2 yıl sağlık okumak saçma mı? Bu saatten sonra bir şey olmaya çalışmak…
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşında 2 yıl sağlık okumak saçma mı? Bu saatten sonra bir şey olmaya çalışmak…
Cevap
11Cevap
Yaşın genç bence alanında devam et ve yüksel. Tıbba bak
Ben de öyle düşünüyorum
abartmayın ya, 23 yaş ne ki. 4 yıllık da okursun
Bu hayatta hiçbir şey için geç değildir. Eger istiyorsan neden olmasın? Eğitimin, hayata atılmanın yaşı mı olurmuş? Ayrıca zaten daha genceciksin neden kendine 80 yaşında insan muamelesi yapıyorsun? Umarım hayallerine kavuşur ve çok mutlu olursun 🌸
ne bu tükenmişlik hissi 23 yaşındasın 50 yaşında değil bu kadar basit olmayın
22 yaşında başladım üniversite ye neden olmasın 20 lerin başındasın kimse bir yere geç kalmıyor herkesin doğru zamanı farklıdır
Hayır mantıksız değil. Sağlık sektöründeyim 30unda işe başlayan sürüsüne bereket insan var
bende olur 2 yil ne ki hemen gecer hicbisey icin gec degil devam et
Valla saçma ya şimdiye kadar neredeydin. d
Psikolojim bozuktu
Valla benimde bozuktu bitirdim üniversiteyi eğer yine okumak istiyorsan oku iş bulman imkansız değil ünideyken birini bulur evlenirsin en fazla iş bulamasan bile
Evlenmek için gitmiyorum
Ben de evlenmek için gidiyorsun demedim em bötü birini bulur evlenirsin dedim. d 25 olacaksın okul bitene kadar uzarsa 26 50 yaşına kadar beklemeyi düşünmüyorsundur herhalde tabi psikolojim bozuktu dediğine göre pek umrunda değildir
Sadece atanıp kendi paramı kazanmanın derdindeyim o kadar
Umarım olur diyelim belki üniversite de iyi gelebilir psikolojik olarak sosyal ortamlar ve kavga gürültüden uzaklaşmak iyi gelebiliyor insanlara
Ne okuyacaksın açıktan mi örgün mu
Örgün
Paramedik
Yok daha değil
4 açıldu 2 ler duruyor hala
Evett
Evett aynen
Yo neden olmasın ben de tıp veya eczacılık istiyorum üni bitti tekrar sınava giricem
Hiç saçma değil kimler kimler var
Değil
sacma degil
Okumanın yaşı olmaz
Hala geç değil bence olabilir
Değil
olsunmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, 23 yaş kesinlikle yeni başlangıçlar için harika bir yaş! 😊 2 yıl sağlık okumak hiç de saçma değil, aksine çok cesur bir adım. Kendine yatırım yapmak ve hayallerinin peşinden gitmek için asla geç kalmış sayılmazsın. Unutma, kariyer yolculuğu uzun bir maratondur ve her yaşta yeni kapılar açılabilir. Yeter ki sen iste ve çalış! Harika bir geleceğin olsun. ✨📚🌿