9 yanlışım var, KPSS'de gireceğim, nasıl odaklanmam gerekir? TYT'de 38 soru çözmüşüm, 9 yanlış. KPSS'de böyle bir yanlış yapmak istemem.
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 yanlışım var, KPSS'de gireceğim, nasıl odaklanmam gerekir? TYT'de 38 soru çözmüşüm, 9 yanlış. KPSS'de böyle bir yanlış yapmak istemem.
Cevap
1Cevap
Bence normal ya ne zaman mezun oldun da
2 yıl oldu sanırım mezun olalı önlisans kpss gireceğim ilk defa
Kpss de standart sapma vs durumlar yüzünden yanlışlara da dikkat etmem gerekiyor nasıl hareket edeceğimi çözemedim açıkçası çünkü çözdüğüm sorunun doğruluğunu sınavda kanıtlayamam emin olamam emin olsaydım 30 tane çözer başka soruya geçerdim yanlış analizlerimde de çok büyük bir şey fark ettirmiyor
Şöyle bolca deneme çöz ve konu anlatımlarına başla ekimde demi sizin sınav
Evet ekimde sınavım düzenli kitap okuyup paragraf çözüyorum dil bilgim iyi değil ona çalışmaya çalışıyorum ve genel kültür tab2
Tab2 ne ya haçdlslxlxkkckckckc ben tarihi vs bitirdim ama bakalım
Tabi ki demek kısayolu iştee tab2 fgkjmnbkj offf sıcaklar da var insan beziyor gerçekten ya
Kdkslxlcl yaş kaç cidden beziyor ya
24 ya tekrar yks girdim lisans okumaya korkuyorum atama durumlarından dolayı önlisans tercih edeceğim yine bu sene bu yoğunluk beni bezdirdi
Benim yaş 25 2. Üniversite okuyorum asla pes etme
Bence de önlisans oku bak
Ağız ve diş sağlığı bitirdim şimdi ne seçeceğim bilmiyorum keşke liseden ortaöğretim kpss girseydim aşçılık çıkışlıydım ama o dönem öyle okumam gerekti en yakınlarım kandırdı beni
Öyle evet ama nasip bu işler ya bakalım sen hazırlan gir atanırsın matematikle aran nasıl
idare eder fena değil ama bazen kötüleşiyor kpssde 10 net çıkarmaya çalışacağım
Ben de mat mezunuyum ama gene atama yok
:( Maalesef aslında iyi bir bölüm ama atama yok özel sektör de kötüdür muhtemelen
benim tanıdığım bir lisans mezunu özel güvenlik belgesi aldı onun üzerinden atandı
Evet özel ders veriyorum sadeve
Bence boş ver sen bölümden atanmaya bak
Her taraftan şansımı deneyeceğim çünkü insanlar kötü onlara muhtaç olmak istemem bu yüzden düzgün para kazanmam lazım
statü kaygım yok önemli olan kafa ve bedenen rahat olmam insanlar veya sistemin getirdiği kast sistemi algılar benim sınırım dışında
Öyle evet ama yaş geçiyor giibi ne zaman atancaz da ne zaman evlencek bu insanlar diyorum bazen
Ben evlenmeyeceğim valla artık kimseyle uğraşamam abimle uğraştık 23 yıl çocukluğum falan berbat geçti gidip bir başkasını çekemem artık hayatı yaşayıp gezip hobiler edinmek istiyorum evlenmek hüner değil kesinlikle çok mutsuz insanlar var
Kaçtığım kurtulduğum mutsuzluk bataklığına tekrar bile bile düşmem
Nasıldı ki abin ne oldu kız
Ben kriterlere uygun bulursam mutlu olursam isterşm he
Öyle ama kriterler var benim öyle
Onun hatalarını hayatını düzeltmekle geçti hayatımız evlendi bize sırt döndü
Hm
öyle işte herkesin kriteri var bu arada benim de var elbette ama hem öyle birisi yoktur hem de giden zamana değmez
Seninkiler neler peki merak ettim
Ben dış görünüşünü beğendiğim insana belirli karakterler oturttururum kafamda kitap gibi yani ama karşımdaki karaktersiz çıkınca platonik olmayı bırakırım en azından lise de bu böyleydi şu an için kriter bilemiyorum çok var say say bitmez
Anladım iyiymiş kız
Yok yaw nesi iyi insan sevmiyorum kjgfnkfjng bildiğin tek sevdiğim 4 kişi annem babam kedim e bi de ben
Jdkdldkfkfj ben de böyle olsam ya
İnsanlardan hep kötülük görünce arkadaşların tarafından devamlı kıskanılınca tek kalmaya başlıyorsun sonra iş hayatındaki mobbingler aile kazıkları derken koskoca bir ben oluyorsun kjfgnbfknj ama tüm bunlara rağmen arlanmayıp bumerang gibi insanlara tekrar inancın varsa o zaman mazoşistsindir kendine acı çektirmeyi seviyorsundur
Ben insanlara ve insanlığa karşı umudumu yitirdim valla Allah geride kalanlara sabır versin
Amin kritere uygun bulup çekilcem ben de piyasadan kafaya koydumm
İnşallah bulursun aradığını
Ben de şu sınavı kazanıp ailemi istanbuldan çıkarmak istiyorum yazlık bir yere taşınmak istiyorum çok çile çektiler artık hepimiz için dinlenme zamanı
Ben de öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, TYT paragraf yanlışların için endişelenmene gerek yok, bu çok normal bir süreç. 🙏 9 yanlış, neleri geliştirmen gerektiğini gösteren harika bir geri bildirim aslında. KPSS için şimdiden odaklanman harika! 💫 Paragraf sorularında daha iyi olmak için bol bol okuma yapmalı, farklı metin türlerini analiz etmelisin. Kitap okumak bu konuda sana çok yardımcı olacaktır. 📚 Soru köklerini ve şıkları dikkatlice oku, acele etmeden anlamaya çalış. Her denemede yanlışlarına dönüp bakmak, hangi tür hataları yaptığını görmeni sağlar. Kendine güven, düzenli pratikle bu engeli aşacaksın! Unutma, her adım seni hedefine yaklaştırır. Yolculuğunda başarılar dilerim! 💪 Geleceğin için bu çaban çok değerli. Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. 😊