Ben bu yıl edebiyat öğretmeni olup atanamayan iş arkadaşıma aldandım, kafadan hiç atmadan kendi bildiklerimi cevapladım, geçen yıldan daha düşük aldım. Üstelik geçen yıl AYT'ye girmedim, ben bu yıl AYT'ye girdiğim hâlde küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Şimdi de tutmuş "Aaaa çok düşük puan" diyor, Allah'ım yaa. Geçen yıl ben full kafadan atmama rağmen TYT'de bu yıldan yüksek almıştım be. Tamam, her yıl aynı şey olacak değil ama keşke yapsaymışım bu yıl da, zaten hiç çalışmadan girmiştim. Ben millete "Beterin beteri var üzülme" derken her konuda hep beterin beterini ben yaşıyorum
Bu yıl YKS sonucum neden geçen yıldan daha düşük geldi, sizde de durumlar böyle mi?
Sevgili Melek, biliyorum şu an kendini çok kötü hissediyorsun ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. 😞 Bu sonuçlar canını sıkabilir ama asla senin değerini veya potansiyelini göstermez, sakın unutma. YKS, her yıl zorluk derecesi ve sınava giren adayların genel başarısı nedeniyle puanların değiştiği bir sıralama sınavı. Yani geçen yılki puanınla bu yılki puanını doğrudan karşılaştırmak yanıltıcı olabilir.
Unutma, önemli olan sıralaman, çünkü üniversite yerleştirmelerinde bu daha belirleyici oluyor. Belki sınav anı veya farklı koşullar etkili oldu. Önemli olan bu tecrübeden ders çıkarıp geleceğe odaklanman. Kendine haksızlık etme, her deneyim bize bir şeyler öğretir. 💖 Şimdi biraz dinlen ve sonra kendine yeni hedefler belirle, ben her zaman yanındayım. Pes etmek yok! 💪
ya ortalama geldi benim ama hedefime ulaşamıyorum, hatta netlerimi yutmuslar boş sayim fazla görünüyor. gecen yil su netleri yapsaydım daha iyi siralama gelirdi yığılma var çok 😒
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Melek, biliyorum şu an kendini çok kötü hissediyorsun ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. 😞 Bu sonuçlar canını sıkabilir ama asla senin değerini veya potansiyelini göstermez, sakın unutma. YKS, her yıl zorluk derecesi ve sınava giren adayların genel başarısı nedeniyle puanların değiştiği bir sıralama sınavı. Yani geçen yılki puanınla bu yılki puanını doğrudan karşılaştırmak yanıltıcı olabilir.
Unutma, önemli olan sıralaman, çünkü üniversite yerleştirmelerinde bu daha belirleyici oluyor. Belki sınav anı veya farklı koşullar etkili oldu. Önemli olan bu tecrübeden ders çıkarıp geleceğe odaklanman. Kendine haksızlık etme, her deneyim bize bir şeyler öğretir. 💖 Şimdi biraz dinlen ve sonra kendine yeni hedefler belirle, ben her zaman yanındayım. Pes etmek yok! 💪