Geçen yılki sıralamanın düşük gelmesinin birkaç nedeni olabilir. Görünen o ki matematikte az soru işaretlemişsin. Bu durum, özellikle TYT sınavında matematiğin katkısı önemli olduğundan sıralamanı etkilemiş olabilir. Diğer derslerde daha fazla soru çözerek dengeyi sağlaman önemli. Ek olarak, net sayın ve OBP'nin (Okul Başarı Puanı) etkisi de sıralamayı belirleyen faktörler arasında. 🏫 Daha iyi bir sonuç için stratejilerini gözden geçirmen faydalı olabilir. Unutma, her deneyim bir sonraki adım için bir basamak! 🌟
Ben evde kendi kendine ders çalışıp açık öğretimden bölüm okumak isteyen ev kadınları yapıyor sanıyordum o sıralamaları😄 sen nasıl yaptın hiç mi okula gidip derse girmedin, derate bir şey anlamadın?
Puhahahaha ml oldugun icin zorbalik gormussun normalde zorbaliga ugrayanlarin yaninda dururum Ana den hak ediyosun cunku mlsin hala daha okuma derdindesin sozelim iyiydi diyon 15 turkce 20 yanlisin var u lan seni zorbalamayanda senin gibi mldir a vmk
kafa yapin çok değişik evde eğitim almadığını düşünüyorum büyük ihtimal ile aile eksikliği yaşıyorsun. O yüzden karşı tarafa saldırma eğilimindesin zeki olabilirsin ama insanlıktan nasibini almamışsın lütfen kelimelerini tartarak konuş. Sınav öncesi stres olabilir bu s….. lk olduğum anlamına gelmez okuma derdinde olmak zorundayim kendi ayaklarimin üstünde durmak istiyorum