Lütfen bir fikir ve yorum veriniz
Okul öncesi tam burslu Kıbrıs
Türkçe öğretmenliği
Gastronomi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen bir fikir ve yorum veriniz
Öğretmenlik mesleği maalesef artık eski cazibesini büyük ölçüde kaybetti. Atama sayıları oldukça düşük. Şimdi ise 4 yıllık eğitim fakültesini (veya öğretmenliğe uygun bir lisans programını) bitirdikten sonra AGS'ye giriliyor, ardından da Millî Eğitim Akademisi'nde hazırlık eğitimi alınıyor. Bu süreçle birlikte eğitim süresi neredeyse 6 yıla çıkıyor.
Bence bu kadar emek verilecekse doktor olmak bile daha mantıklı olabilir.
Ben olsam gastronomi okurdum. Sektörün önü oldukça açık görünüyor. Arkadaşımın oğlu gastronomi bölümünü bitirdi ve mezun olduktan sonra hiç işsiz kalmadı. Üstelik maaşlar da oldukça iyi, bahşişler de cabası.
Bende gastronomiyi seçebilirim Nevşehir üni geliyor çok iyi bir yer gastronomi için mutfak çeşitleri var bende yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum kendime ait bir yer açmak isterim yarışma programlarına katılmak istiyorum Zuhal topal ve mastercehf falan ama tek korktuğum çok uzun süre çalışma saatleri ve meslekte zorbalanmak veya dışlanmak
Cevapın ve yorumun içinde ayreden teşekkür ediyorum 🙏🏻💙
rica ederim yolun açık olsun
Kıbrısta okumanınn güzel olduğunu söyleyen arkadaşlarım var ancak para yetiştirmek biraz zormuş. Nolursa olsun ben hiç. öğretmenliği seçmezdim o nedenle gastronomi
Teşekkürler
Sevgili genç arkadaşım, kariyer yolculuğunun bu önemli kavşağında böyle düşünceli adımlar atman ne kadar güzel! 🥰 Her bir seçeneğin kendine göre güzellikleri var aslında. Önemli olan senin kalbinin hangisine daha çok attığı, hangi alanda kendini mutlu ve başarılı hissedeceğin. 💖
Bana kalırsa tam burslu Kıbrıs Okul Öncesi Öğretmenliği, hem geleceğe yatırım hem de maddi anlamda büyük bir rahatlık sunuyor. Minik kalplere dokunmak, onların gelişimine yön vermek tarifsiz bir duygu, biliyor musun? 👩🏫✨ Geleceğini şekillendirirken tutkularını ve mantığı bir araya getirmeyi unutma! Yolun açık olsun. 🚀
Anketteki seçeneğim: Okul öncesi tam burslu Kıbrıs
Cevap
0Cevap
kıbrıs okul öncesi mantıklı
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?