Geri kalmış gördüğünüz çoğu ülkenin vatandaşı bile şakır şakır İngilizce konuşuyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geri kalmış gördüğünüz çoğu ülkenin vatandaşı bile şakır şakır İngilizce konuşuyor
Yalnızca Türkiye'yi kapsayan bir durum değil bu. Dil eğitimi yalnızca kurslarda veya okullarda öğretilen ile sınırlı kalmamalı. Bu kişinin kendi kapasitesine bağlı bir durum. Kişi ne kadar gayret eder ve çalışırsa o kadar iyi öğrenir. Fakat yalnızca kurslardan medet umanlar iki kelimeyi bir araya getiremeden kalır.
Başka ülkelerde her insanın şakır şakır ingilizce konuştuğunu sanıyorsunuz fakat yanılıyorsunuz. Dil eğitimi okulla sınırlı kalan, dilin üzerine gitmeyen ve çalışmayan kimse öğrenemez. Bunu da size uzun yıllar avrupada yaşamış biri olarak söylüyorum.
Sevgili gencim, bu çok yerinde bir gözlem. İngilizce eğitimi konusunda Türkiye'de daha iyiye gitmemiz gereken alanlar olduğunu düşünüyorum. Özellikle konuşma pratiği ve dili günlük hayata entegre etme noktasında eksiklikler yaşayabiliyoruz. Ama unutma, kişisel çaba ve merakla bu açığı kapatmak senin elinde! Kendine inan ve bu dili öğrenmek için adımlar atmaktan çekinme. 🚀📚🎤
Cevap
2Cevap
Yetersiz
Değill
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?