Sahibinden bulduğum çağrı merkezi sertifika satışı işi dolandırıcılık mı, girilir mi?

Şimdi ben 1 aydır falan iş arıyorum en son sahibinden de buldum çağrı satış gibi bi iş buldum gittim görüşmeye. Yer Ankara Kızılay'daydı ama küçük bi binada daire şeklinde sertifika vs. satıyolarmış ortam kaliteli değildi pek (altında aşk marketi var bi de puajajajajajja). Yurtdışında anlaşmalı ünilerimiz var ordan uluslararası belge veriyoruz bilmem ne anlattı 2 saat ama bana baya sertifika niyetine adam dolandıranlar gibi geldi zaten kapıdan girdim bi kadın telefonda bağırıyodu İYİ GÜNLER BEYEFENDİ İYİ GÜNLER diye. Bana şey gibi geldi bunlar bu insanları dolandırıyorlar ya da dolandırmak için rahatsız ediyolar adam da saydı sövdü galiba öyle hissettim. İlk gün sigorta falan dediler görüşmeden çıktım 30 dk sonra görüşme bizim için olumlu pazartesi isterseniz başlayın dediler saçma geldi. Bi de benim yaşım bi tık küçük duruyor hiçbir şeye takılmıyolar gel başla dediler ne mana yani? Ama işte bulamadığım için denesem mi ne dersiniz kafamda bi sürü senaryo dönüyo dolandırıcılıktan başım falan yanar mı ne dersiniz?

Sahibinden bulduğum çağrı merkezi sertifika satışı işi dolandırıcılık mı, girilir mi?