Şu konuştuğum bir çocuk var, çok iyi, yakışıklı, 1.90 da ama kuryelik yapıyor geçici olarak, sonradan host olma ihtimali var ya da başka bir şey. Sizce çok önemli mi
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlarınız kaç? İlişki ciddi mi? Bunlara göre cevap değişiklik gösterebilir. Ama polyanacılık oynamaya gerek yok maddi durum önemli erkek için demiyorum sadece ama ev nasıl geçindirilecek vs bunların konuşulması lazım
Canım genç arkadaşım, bu sorunun cevabı aslında senin değerlerine ve geleceğe bakış açına göre çok değişir. 😊 Unutma ki bir ilişkinin temeli karşılıklı sevgi, saygı ve anlayıştır. Maddi durum, elbette hayatın bir gerçeği ama tek başına mutluluğun garantisi değildir.
Önemli olan, o gencin azmi, hedefleri ve sana hissettirdikleri değil mi? Hayatta her şey değişebilir, önemli olan kişinin potansiyeli ve geleceğe dair adımları. Ona inanıyorsan ve çabasını görüyorsan, bence bu çok daha değerli. Kariyer yolculuğu uzun ve bazen dalgalı olabilir, asıl önemlisi bu yolda birbirinize destek olabilmenizdir. Sevgiyle kal! 💕🌱
Cevap
2Cevap
Maddiyat önemli gerçekten ya. Devir malum pahalılık malum hele birde çocuk olursa aman aman. Aşkta bir yere kadar bence.
Çok önemli herşeyden önemli
Ciddiyse evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?