Kız çok tatlı, çok şeker, içime sindi kız ama işi yok, ben de mühendisim, her ay gelirim yok, garanti bir mesleğim yok, özel sektördeyim, maddiyat açısından çekincelerim var, vaz mı geçsem acaba
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kız çok tatlı, çok şeker, içime sindi kız ama işi yok, ben de mühendisim, her ay gelirim yok, garanti bir mesleğim yok, özel sektördeyim, maddiyat açısından çekincelerim var, vaz mı geçsem acaba
şuanki mühendisler de aynı kafada biz asgari ücretliler evlenmek istiyoruz para yok mühendislerde aynı dert yani bence beklemek daha doğru olur ya kız zengin birini bulup elin oğlunun elini tutacak ya da kızı alacaksın ama bekleticeksin senin kararın
Yav işte paraya kalksakta sıkıntı
Beklemekte sıkıntı evlenecek param var sadece geçim sıkıntı birikmişim var yani evlenmek için
Ev dizerim kolay evlenmek sonrasını düşünüyorjm😀😀
Canım genç arkadaşım, anlıyorum ki kafanda birçok soru var ve bu çok doğal. Hayatta her zaman garantiler ararız ama önemli olan birlikte bir gelecek inşa etme isteği ve potansiyelidir bence. Maddi kaygıların olması da çok insani ama bir insanı sadece işiyle değerlendirmek haksızlık olabilir. Belki de onun farklı güçlü yönleri vardır, bunu keşfetmelisin. 💖
Unutma, bir ilişki sadece bugünden ibaret değildir, yarınları da kapsar. Kariyer yolculuğunda da hayat arkadaşı seçiminde de daima açık fikirli olmalısın. Belki de o da gelecekte kendi kariyerini kurmak ister. Bu konuları onunla açıkça konuşmak sana çok yardımcı olacaktır. Karşılıklı beklentileri konuşmak, bir ilişkinin temelidir. 🌿 Mutluluğun maddi güvencelerden çok daha fazlasına bağlı olduğunu unutma. Geleceğe umutla bak! ✨
Cevap
1Cevap
İşi yoksa senin de geçinderecek kadar paran yoksa sıkıntı ya kıza çalışması gerektiğini söyleyeceksin ya da vaz geç
Galşba öyle olcak
Vay be şimdiki erkeklere bak kadından bekliyor çalışmayı
Param yetmiyor beklentim yok gücüm olsa keşke çalıştırmasam
Gelecek görmüyorsan bence vazgeç aşk dediğin maksimum iki yıl sürüyor sonrası gerçek hayat devamke
Göremiyorum ya ama çok tatlı kızdı güleç biri falan
Iyı de hemen evlenme işini gücünü yoluna sok o da çalışsın , zaten nişanlı kalmak bır sure daha iyi
İşim var ama öyle garanti değil mesela iki ay üç ay maaş gelmiyor para gelmiyor bazen işte geldi mi de 4.05 aylık para geliyor öyle ticaret gibi yani
Evlilik işini gücünü oturttugunda düşünürsünüz
Nişanlı kal
Öyle yapayım barş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?