Son 1 yıldır aileme çok yük olduğumu hissediyorum ve çalışmak istiyorum ama ne iş yapacağımı bilmiyorum. Çünkü çok tecrübesiz, hiç çalışmadım. Yapabilir miyim sizce ve ne yapabilirim
3 ay
her şey yapabilirsin. Çok gençsin. pazara git limon satmaya başla ya da çorap. yalnız bunları alırken kazanmak gerek. Limoncuya git satış fiyatını öğren. ben de satıp para kazanmak istiyorum bana kaça verirsin diye sor. tanesinde 5 lira kar etsen 10 tane satsan 50 tl eder. örnek. aynı şeyi çorapçı içinde yapabilirsin. Bunlar meselası. Evinde makyaj yapabilirsin dostlarına tanıdıklarına. belki bir kuaförün yanında bir süre çalışıp bir şeyler öğrenebilirsin. Gibi. Sen iste yyeter. azmin sana güç verir. Yılma. sevgiler.

Calisirken deneym kazanirsin
Eyvallah abi yavv
Ah güzel kızım, önce şunu bilmeni istiyorum 🌿 Sen ailene yük değilsin. 19 yaş hayatı deneme yaşıdır. Deneyimsiz olmak eksiklik değil başlangıçtır. Hepimiz ilk işimize sıfır tecrübeyle girdik 💛 Sen de gayet yapabilirsin.
Kafede çalışmak, mağaza satış danışmanlığı, çağrı merkezi, kreş yardımcı ablalığı ya da online içerik üretimi gibi işler başlangıç için çok uygun olabilir 🌸 Hem iletişimini geliştirirsin hem özgüvenin artar. Zamanla neyi sevdiğini keşfedersin.
Şu an hissettiğin duygu aslında sorumluluk bilincin olduğunu gösteriyor 🧡 Kendine inan. Küçük bir adım at. CV hazırla, başvur, dene. Kariyer yolculuğu cesaretle başlar, mükemmel olmakla değil ✨
Cevap
16Cevap
markete girebilir
BİM a101 şok marketler sizin için açıldı zaten haberin yok mu
Ya of market istemiyorum
Ha ha ha zorbalamasana abicim
Market, Mağaza, Çağrı merkezi şu an için en rahat iş bulabileceğin yerler
Çağrı merkezi zor mu acaba
Bir dönem ben de çalıştım. İnsanlarla uğraşıyorsun tabi ki her işin zorluğu var deneyimleyip görmen lazım sadece.
belediyenin ücretsiz iş edindirme kurslarına katıl üni diploman olmasada eş değerde kurs sertifikan olur sonra da iş bulursun
Üniversiten var mı sınava Hazırlanıyor musun önce bunu sorayım
Yksye hazırlanıyorum
Yani gün içerisinde sınava hazırlanıyorsun Peki günde ne kadar ya da kaç saat çalışabilirsin yarı zamanla bir iş baksan
Bir sekilde işlerden birinde başlayacaksın şu işi uapar demek zor
Küçük ilçede şansın yok ruh sağlığını kaybedersin yoksul yerlerde insanların psikolojisi bozuk insan kaynakları ve eğitimciyim ülke olarak çöküşteyiz
kasiyerlik yaparsin bence
Kasiyerlik asla istemiyorum
Basit nerde yaşıyorsun
Gaziantep
BİM a101
Onu istemiyorum ya
Cafe garsonluk
Garsonluk bencede olabilir ama bilmiyorum nasıl olacak hiç çalışmadım
Bişeyi yok boş toplar komilik yaparsın küçük Cafe lere başvuru yap
Zengin koca bul ailen kurtulsun.
Ne alaka
Bulundugun şehir önemli abisi
buldugunu
Ne gibi ya bulamam ki ben
Nerde yaşıyorsun
Gaziantep
Üni yok mu
Yksye hazırlanıyorum ana hem şu an hemde üniversitede yapacak bir iş düşünüyorum artık aşırı yük olduğumu hissediyorum
Sponsorlu manita yap:))
Yok
Ok
Sponsorlu manita nasıl
O ne
@Yeşil_GözlüKız imkanı iyi olan:))
Nasıl özelliklere sahip olmalı mesela canim
@Yeşil_GözlüKız iyi akşamlar
Sence can kurtaransa ve de amuda kalkabiliyorsa sayılır mı?
azimli biri misin?
Sarış temsilcisi
Yetenege bagli
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?