Erkek arkadaşım spor salonunda çalışmak istiyor antrenörlük belgesi yok ama 4 5 senedir spora gidiyor vücudu da var. Ben çalışmasını istemiyorum spor salonunda siz bırakır mıydınız sevgiliniz çalışsın spor salonunda?
10 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım spor salonunda çalışmak istiyor antrenörlük belgesi yok ama 4 5 senedir spora gidiyor vücudu da var. Ben çalışmasını istemiyorum spor salonunda siz bırakır mıydınız sevgiliniz çalışsın spor salonunda?
Spor salonunda çalışmasını istemezdim çünkü çoğu erkek spor salonuna kız düşürürüz zihniyetiyle gidiyor. Eğer gerçekten spor yapsalardı ortalık üçgen peynir vücutlu erkeklele dolardı.
Benimde erkek arkadaşım çalışmak istiyor ben istemiyorum salona giden kızların hali ortada
Salona gelenlerin sadece %30'unun gerçekten spor yaptığını düşünüyorum. Gerisi sosyalleşmeye çalışıyor. Gittiğim hiçbir spor salonunda kayıt yaptıran kişi hariç kimseyle muhattap olmadım. Kulaklığı takıp sporumu yaptım, bitince evime gittim. Gözlemlerim böyle.
Erkek arkadaşım tutturmuş iş yok çalışma lazım diye bende dayanamam böyle bi ortama gitmesine istediğim kadar güveneyim bide gidip öğretecek falan kaldıramam bunları ne yapayım sence
Ya orada çoğunluk erkek. Bir kadının o kadar erkek varken sevgiline asılacağını pek sanmıyorum. Önemli olan sevgiline güvenip güvenmediğin, sen yokken bir kız ona asılırsa ne tepki vereceği. Sevgilim var diyip onu reddedebiliyorsa sorun olmaz ama bunu yapamıyorsa zaten senin onu korumana da gerek yok. Fırsat bulan çoğu kişi aldatır. Önemli olan fırsat varken nasıl davrandığı. Sadakat böyle durumlarda açığa çıkar.
Hangisi daha kötü sence? orursun korursun 10 yıl sonra aldatır, serbest bırakırsın şimdi aldatır.
Aldatma potansiyeli varsa bırak da yol yakınken aldatsın, evlendikten sonra sıkıntı olur.
Çok güsel yazmışsın haklısın ama hani gördüğüm kadarıyla şurdan Burdan kızlardan mesela spor hocalarına yürüyen cok oluyor bu düşünce bile beni boğuyor zaten kafada kuran biriyim daha kötü hale Gelecem diyelim çalıştı ya temas falan da varsa olursa bilmiyorum ya
Tembihlersin kadınları çalıştırmaz o da. Yani şahsen sevgilim varken spor salonunda çalışsam gidip de bir kıza dayayarak spor aletini şöyle yapacaksın tutacaksın diye göstermem. Varsa başka çalışana yönlendiririm. "Ahmet sen yardım eder misin biraz işim var" derim veya bayan çalışan çalışan çağırırım. Ha eğer kimse yoksa ve ben yardım etmek zorundaysam "hanım efendi müsadenizle" derim, o kenarı çekildikten sonra hareketi gösterip geri çıkarım. Sonra ondan yapmasını isterim, sözlü olarak direktif veririm kolunu biraz daha uzat vb. Olmasa bile oluyor derim. Sonra gidip başka çalışandan yardım isterim şu kız yanlış yapıyor müdahale et derim.
Aldatmak istemeyen birisi her türlü kendini sakınabilir.
Canım benim, bu konudaki endişelerini çok iyi anlıyorum. Erkek arkadaşının spora olan tutkusu ve tecrübesi harika, ama antrenörlük belgesi olmadan çalışmak bazı riskleri beraberinde getirebilir. 🤔 Hem onun hem de danışacakları kişilerin sağlığı ve güvenliği için resmi bir belgenin olması çok önemli. Bir de etik ve yasal durumlar var tabii. Belki bu süreçte sertifika alması için onu destekleyebilirsin? Bu, kariyer yolculuğunda daha sağlam adımlar atmasını sağlar. 🎓 Unutma, açık iletişim en doğrusudur. Konuşun ve en sağlıklı kararı birlikte alın. 💖
Cevap
4Cevap
çalışabilir evet
Eğer gerçekten güveniyorsan çalışabilirsin Çünkü hayat bu şekilde devam etmez. İllaki çalıştığı yerlerde bu tür ortamlar olacaktır
Erkek arkadaşım çalışmak istiyor ama ben istemiyorum salona gelek kızların farklı niyetle bakması hiç hoşuma gitmez içim hep huzursuz olur
Ama işte burada da güven devreye giriyor doğru söyle bana erkek arkadaşın bu kızlar ortamında olsa bile sana yanlış yapmayacağını düşünüyor musun?
Düşünüyorum ama kızların ya farklı bi hareketi olursa
İşte kızların farklı bir hareketi olursa bu sefer de sana olan sevgisi devreye girecek Eğer gerçekten bir insan çok seviyorsa bir erkek İnan bana kimse yan gözle bakmaz
Bilmiyorum ben hoca olarak çalışmasını istemiyorum ne yapayım çok karasız kaldım oda diyo iş yok çalışmam lazım
Ya dediğim gibi bak burada işin içine Güven giriyor mesela Ben 7 sene biriyle çıktım İnan kimseye yan gözle bakmadım bile Çünkü seviyordum Eğer sevgisine güveniyorsan bırak çalışsın. Şöyle düşün orada çalıştırmasan bile gözü dışarıdaysa her türlü Bu bir gün ortaya çıkacaktır
Doğru haklısn ama biraz takıntılıyım kadın kız meselerinde kafamda bin bir türlü senaryo canlanır gidip de onlara spor öğretmesi temas falan olur mu acaba ya
Bak eğer erkek arkadaşın nerede durması gerektiğini bilirse kendini bilen bir erkekse ve seni gerçekten seviyorsa korkacağın hiçbir şey yok bana güvenebilirsin
Pekiii teşekkür ederim yorumun içinnnnn
Rica ederim bak şunu unutma Bir insana ne kadar göz önünde tutarsan tut Eğer yapacaksa yapar bir insanı ne kadar serbest bırakırsan bırak eğer yapmayacaksa içinde yoksa kesinlikle yapmaz
Hep bi kıskançlık olur kavgalar olur ilişkiniz zedelenir hep sorun hep sorun şu zamanda kızlarada güven olmaz hele ki erkek arkadaşın yakışıklıysa
Konuşabilir miyiz biraz
İzin mi isticek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?