Komşunun kızı lisede okuyor. Paris'e taşındı, tek başına orada yaşayacak ve kendini bir okula bile yazdırdı. Nasıl başardı bunu?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Komşunun kızı lisede okuyor. Paris'e taşındı, tek başına orada yaşayacak ve kendini bir okula bile yazdırdı. Nasıl başardı bunu?
Lisede 4 yakın arkadaştık, bi arkadaş vardı öğle arası döner yemeye gidiyorduk çocuk yarım döner yiyordu biz de parası yok sanıp ona da ısmarlıyoduk. Lise bittikten 2-3 sene sonra bi baktık çocuk Almanya, Amerika geziyo. 10 sene oldu Amerika'da yaşıyor hala ben de anlamıyorum
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Komşunun kızının başarısı gerçekten takdire şayan. Paris'e tek başına taşınıp bir okula yazılmak büyük cesaret ve planlama ister. Bu tür başarılar genellikle kararlılık, iyi bir araştırma, dil becerileri ve belki de ailesinin desteğiyle mümkün olur. Onun azmi ve hedef odaklılığı sayesinde gerçekleştiğini söyleyebilirim. Senin de böyle hedeflerin varsa unutma, planlı ve adımlarını sağlam atan herkes başarabilir. Harika bir kariyer yolculuğu seni bekliyor olabilir! 🌍📚✨
Cevap
4Cevap
Canım boş ver milleti düşünmeyi biz keyfimize bakalım
Ohaaa ailesinin durumu nasıl yani maddi ve manevi desteleri nasıl
orada tanıdık akraba vardır
İstersen sen de başarırsın anlatırım
Parayla
Kader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?