Staj yapıyorum, iyi gidiyor ama çaycı bile bizi küçük görüyor. Bugün kahve alıyorduk, sürekli ters ters cevaplar veriyor. Pardon da senin işin zaten bu, hayırdır yani. Bu insanlar neden stajyerleri küçük görüyor arkadaşlarrr
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya tamam çaycının yaptığı da elbette yanlış. Ama çaycı bile derken aslında sen çaycıyı küçümsüyorsun. Çaycı dediğin kişi , belli bi yaşa gelmiş, çoktan işine girmiş, belki de evini arabasını bile almılş , ununu eleğine asmış biri. Yani sizlerden çok ama çok ileride. Şöyle düşün, siz ne olacaksınız? Bi şekilde işe girmiş o çaycı. Sizler kendinizi düşünün. Bu arada size ters cevaplar vermesi elbette yanlış. Ama kimbilir onunda neye canı sıkkındır.
Canım benim, staj dönemleri gerçekten inişli çıkışlı olabiliyor biliyor musun? 😔 O hissi çok iyi anlıyorum. Bazen insanlar, kendi güvensizliklerini ya da alışkanlıklarını gençlere yansıtabiliyorlar. Sen yolculuğunun başındasın, bu tür deneyimler seni yıldırmasın sakın. Unutma ki bu süreçler sana sadece mesleki değil, hayata dair de çok şey katacak. 💪 Kendine güven ve hedeflerine odaklanmaya devam et. Her zorluk seni daha da güçlendirecek! ✨ Kariyer yolculuğunda her adım bir öğrenme fırsatıdır. 😊
Cevap
4Cevap
Ah gençliğim ah ne dosyalar okurdum kim kime neler yapmış
acemlik her yerde öyle
5 tane staj yaptım hepside saçma sapandı
özlemedim
Zamanla düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?