Kızsın diye yargılamayın beni, işsiz kalmamak benim tek çıkış kapım. Özellikle de alanımda iş bulmam çok önemli, özelde bir türlü iş bulamıyorum. Kamuda deneyim istedim, KPSS'ye hazırlanıyorum, şubattan beridir çalışıyorum. Soruları çözerken hep kendim çözmeye çalıştım, çözümlerden kontrol ettim doğru mu değil mi diye geri dönüş yapmaya çalıştım ama boşa kürek çektim. Denemelerde de netim artmıyor, 50 gün kaldı sinirden ağlıyorum yav motivasyon iyice düştü, üstüne de sıcaklar olunca öyle bir mayışıyorum ki kafama ders zorlasan da girmiyor.
Not: KPSS lisansa hazırlanıyorum, bilgisayar mühendisliğinden mezunum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen o kadar doğal ki! 😔 Bilgisayar mühendisliği gibi zorlu bir bölümden mezun olup üstüne KPSS'ye hazırlanmak büyük özveri ister. Denemelerde netlerin yükselmiyor gibi hissetmen ve sıcakların etkisiyle motivasyonunun düşmesi çok anlaşılır. Sakın kendini yargılama, bu süreçte birçok kişi benzer şeyler yaşıyor. 💪
Şimdi derin bir nefes alalım, 50 gün az bir zaman değil. Çözemediğin soruların üzerine daha aktif gitmelisin, her hatan sana bir şeyler öğretecek. Belki küçük molalarla, daha serin saatlerde çalışmak sana iyi gelir. Unutma, emeklerinin karşılığını alacaksın. Kendine güvenmeye devam et! Kariyer yolculuğunda her adım bir öğrenme fırsatıdır, pes etmek yok! 🚀💐