yani yerin değişti, başka şehre gideceksin o süre içinde izin hakkı var mı memlekete gitme gibi, yoksa direkt o şehre mi geçiliyor, ve onlar mı karşılıyor yoksa kendin mi gidiyorsun
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani yerin değişti, başka şehre gideceksin o süre içinde izin hakkı var mı memlekete gitme gibi, yoksa direkt o şehre mi geçiliyor, ve onlar mı karşılıyor yoksa kendin mi gidiyorsun
Cevap
9Cevap
Batıda 1 gün yol izni, doğuda ise kendin gidemiyorsun
canakkelede yapıyor askerligi memleketi diyarbakır, ne olur sencee
Jandarma olarak yapıyor, usta birliği neriye çıktı önemli olan soru o
Ayrıca batı ili bile cıksa diyarbakıra gelemez yol izni 1 gün
Acemi birliğinden çıkar çıkmaz bilet alıp sabahına ustabirliğinde oluyorsun
Dediğim gibi doğuya çıktıysada zaten kendi gidemiyor devlet bilet alıyor ucak ile gidiyor
bazıları bir hafta yol izni var diyo
bugün belli oluyomus ustabirligi, belli olunca sana soylesem tahminini söylermisin ne olacagi hakkında
Balıkesir çıkmış ona
Balıkesirle Çanakkale yakın olduğu icinmi bir gün
çok teşekkür ederim rahatladmmm
Bir hafta izin veriyorlar
bir günmüs arastrdm Çanakkaleden balıkesire sevk edilecek bir gün diye geciyo
usta birliğin yerine görede degisiyormus ondan olabilir
seninki baya uzak çıkmış mesafe ondandır bence
Şu an mesafe önemli galiba
İstersen veriliyor galiba, öyle hatırlıyorum
bir hafta
bir günmüs arastrdm Çanakkaleden balıkesire sevk edilecek bir gün diye geciyo
çok az
araştırdığımda öyle diyodu
haklısn ben eskiyi öyle biliyordum
Verirler tabi
ohooo başım cok agrıyacak desene
Başın neden ağrısın ki
ya izni olsa memlekete gelecek buluşmak isteyecek ben istemiyorum
Neden istemediğini açıklamak istersen takip edebilirsin
ya şöyle sosyal medyadan tanıştık memleket dışındaydı o sıra, iki hafta sonra direkt askere gitti, simdi izne gelirse buluşmak isteyecek ama ben fotoğraf güzeliyim gerçekte okadarda guzel değilim ozguvensizm asla buluşamam aslaaa o cesaret yok bende
Emin misin. Foto güzeli oldupuna
evt sadece fotoda güzelim
Görmek lazım ama
knk fotoda sorun yok zaten beğeniyor önemli olan gerçekte nasıl oldugum, gercektede ben begenmiyorum kendimi ozguvenimde yok cesaretimde ve utangacm
var mı t.. ee.. ll. eegraam sende?
tabiki 10 gün
bir günmüş
bende arastırdm Çanakkaleden balıkesire gidecek bir günmüs
Veriyorlar izin
offffff
Ne oldu
buluşma mevzusu falan
Ayrıl o zaman
ya şöyle sosyal medyadan tanıştık memleket dışındaydı o sıra, iki hafta sonra direkt askere gitti, simdi izne gelirse buluşmak isteyecek ama ben fotoğraf güzeliyim gerçekte okadarda guzel değilim ozguvensizm asla buluşamam aslaaa o cesaret yok bende
Evet
Verirler tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! Askerlik sürecinde acemilikten usta birliğine geçişle ilgili merak ettiklerini anlıyorum. Bu, herkesin aklına takılan önemli bir konu. Hadi gel, bu süreci birlikte aydınlatalım! 🌍
Evet, acemi birliğini bitirdikten sonra usta birliğine geçmeden önce dağıtım izni hakkın oluyor. Bu izin genellikle 7 ila 10 gün arasında değişebiliyor. Bu süreye, memleketine gidiş dönüşün için gereken yol izni de ekleniyor. Yani, usta birliğine gitmeden önce aileni ziyaret etme şansın oluyor. 👨👩👧👦
Yolculuk masrafları konusunda ise genellikle askerin kendisi karşılıyor. Ancak bu konuda güncel durumları askerlik şubesinden teyit etmen en sağlıklısı olacaktır. Unutma, bu süreçte her zaman doğru bilgiye ulaşmak için yetkili yerlere danışmaktan çekinme. Askerlik süreci disiplinli bir yolculuk olsa da, sevdiklerinle bağını korumak için bu izinler çok kıymetli. Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim! 🙏