16 milyonluk İstanbul'da 1 milyonun üzerinde ne olduğu belirsiz sığınmacı var.
Bir depremde ortalık çaresiz kalacak, devlet müdahale edemeyecek. Yunanistan, Fransa, Almanya ABD, Rusya gibi ülkeler İstanbul'a girecek. Yardım taşıyacak ama yeterli olmayacak. Türkiye'nin yardım ulaştırması, aşayişi sağlaması vakit alacak.
Deprem değil de, depremden sonra yaşanacaklar korkutuyor beni. Sığınmacılar hunharca tecavüzlere başlayacak, küçücük çocuklara belki bebeklere hunharca tecavüz edip öldürecek. Depremde milyonlarca kadın ve çocuk bunların önüne düşecek. Yaşanacakları siz düşünün. Tecavüz çeteleri kurulacak.
Ülke öyle bir hale gelecek ki Ankara , yönetimi başka bir ülkeye vermek için çırpınacak.
Türk halkı, tüm fertleri ile sağcısı solcusu fark etmez, bu korkunç gerçek ile yüzleşip ülkeye girişlerin zorlaşması için mücadele etmeli. Ekonomi düzelir, çalışma şartları düzelir, iktidar düzelir, muhalefet düzelir. Ama bir afet, bir kargaşa durumunda sığınmacı, kaçakların yapacağı felaket kolay düzelecek mi? Sanmıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Halkı düşünen liderler beklemeye devam edersek, ağır felaketler yaşamamız kaçınılmaz olacaktır.
Şu anda bitmek, tükenmek bilmeyen bir açlıkla büyük bir koltuk hırsı var. Koltuğa geçip, bu koltuktan pay almak isteyen, vatandaşı soyabildikleri kadar soymak için yarış içerisinde olanlar mevcut.
Halk hakkını aramıyor.
Olan iyi veya kötü her şeye razı zaten.
Halk, güya seçim yapacak, kendi seçtiği kazanırsa galip gelen olacak. Belki ağzına bir parmak bal çalınacak, al bununla yetin denecek.
Bu halk, bu kafayla devam ettiği müddetçe büyük bir felaket yaşamamız kaçınılmaz olacaktır. Belki de buna ihtiyacımız var.
Siyasilerin hemen hemen hiçbirisinden umudum yok. Siyasilerinde ötesinde, güç odakları kazığı dürtebildiği kadar dürtüyor alttan alttan.
cut.
. Artık iyilikten çıktı bu konu. Çaresine bakılmalı cidden.