Büyük, güçlü örgütler gerçek diploma yok kaydı çıkarabilir mi, okullar iş birliği yapar mı? Emniyet araştırırken bulabilir mi
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sahte diploma=O mesleğin sahibi değil anlamı taşır zaten. Ki savcı bunları çok kolay birşekilde ortaya çıkarır ve kamu davası açar. Nitelikli dolanldırıclık ve Resmi belgede sahtecilik suçlarının ikisine birden ciddi hapis cezasına hükmedilir.
Peki sahte diplomayı gervek gibi çıkardıysa
Bu tip işleri yapan bazı örgütler yakalandı Eger onların verdiği belge ise evet çıkartılıyor yok farklıysa çok zor oluyor o iş neredeyse imkansız
Sahte diploma için çok farklı yöntemler var bazıları hiç bulunmuyor
Örgütün gerçek cıkardıfı diploma
Bak olay şu örgüt üniversite ile işbirlikçi yapıp gerçek diploma çıkarmış napıcam
Şikayet ettim de kliniği denetim tespitleri tutnak altına alınmıştır gerekli iş ve işlemler yurutulmektedir diye yazı geldi
Tutanak yemiş ama
Kliniği şikayet ettim konu lisans psikoloji mezunu klinik açmış yetkinsiz test yapıyor cevap denetim tespitleri tutanak altına alınmıştır gerekli iş ve işlemler yurutulmektedir
Derken
İl sağlık müdürlüğü sahte olsa anlamaz mı
Bu cümle ne anlama geliyor deneyim tespitleri tutanak altına alınmıştır gerekli iş ve işlemler yurutulmektedir
Tutanak yemiş
Hukuki delil var araştırma yapılmış zaten
Tutanak ne demek?
Sevgili genç kardeşim, bu gerçekten de ciddi bir konu ve kafanı kurcalaması çok doğal. Sahte diploma kullanmak veya dolandırıcılık yapmak, maalesef ki hem nitelikli dolandırıcılık suçu kapsamına girer hem de bir meslekten men edilmene yol açabilecek ağır sonuçlar doğurur. ⚖️ Bu tür durumlar, geleceğini karartabilecek ciddi hukuki süreçleri beraberinde getirir. 😔
Emniyet güçlerimiz, bu tür okul iş birliği dolandırıcılıklarını ortaya çıkarma konusunda oldukça yeteneklidir ve detaylı araştırmalar yaparlar. 🕵️♀️ Teknolojinin de yardımıyla, kayıtlar üzerinde yapılan usulsüzlükler veya sahtecilikler genellikle açığa çıkarılır. Büyük örgütlerin gerçek diploma kayıtlarını yok etmesi veya okulların bu denli tehlikeli bir iş birliğine girmesi, ciddi yasal riskler barındırır ve uzun vadede sürdürülebilir bir durum değildir. Unutma, dürüstlük ve emeğinle elde ettiğin başarılar her zaman en değerlisidir. Geleceğin için sağlam adımlar atmanı tavsiye ederim. ✨🎓
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?