doğru başka iş bulunur her yer diploma istemiyor şu ana kadar girdiğim hic bir yer istemedi
başka işyeri mutlaka çıkar yeteneğime güveniyorum olmadı şu univ devam edim artık kaydımı açtırım
teşekkürler arkadaşlar
Benim kuzenim yazilimci. o da ytu elektronik haberlesmeyi birakti sevemedigi icin. kozmetik isine falan girdi bastan ondan sonra yazilimda iyi oldu ve bilisim sektoru is adamlari dernegi icin diploma gerekmis 10 yil sonunda tekrardan gitti okula ve bitirdi yani. yapsa o yapardi.
Yaptığın şey dolandırıcılık tabi ki küçük göstermeye gerek yok. Ben de iyi dikiş atarım doktor mu olayım? Yapacaksanız bu işi doğru yoldan yapın sizler gibi herkes yapsa ohh ne ala okuyan boşuna mı okuyor.
arkadaşım tamam hani burada nasihat almaya değil bir soru sordum.. kendinde fikir kattın tamam.. ama yani komik olmayalım çıraklığın ezik yönü nedir? pardon ama 200 başvuru arasında sql c# asp. net razor oob ocr erp matematik saydam daha uzar gider bu kadar şeyi bilicem sonra 28 yaşında bilgisayar dukkanında hopp git çay getir bilgisayar tamiri yap
komik olma allahını seversen univ bitirdin diye etiketine bu kadar toz kondurmamazlık saçma
o diger kişiler univ mezunu bu arada senin gibi
eğerki bir konuda bilgim olmasaydı ve torpille giriyor olsaydım ya da bilgisiz girsem tamam haklısın birinin hakkını yemiş olurum pardon ama ben bilgimle zaten kazandım..
o zaman çıraklık kotu dilse univ mezunusun diye illa univ mezunu işe girmek zorunda dilsin buyur sen gir?
olayın nerden patlak vereceği belli olmaz böyle bir riske girilmez bence uzak dur
Cevap
6Cevap
kimse araştırmıyor bakan bile yok uygula. ama burdan böyle şeyler sorma
Bence hiç girişme böyle bir işe girdiğin yer büyük bir yerdir ummadığın birisi aynı üniversiteden falan mezundur başına iş çıkar :)
sahte yaptırma. belgekurdu@outlook. com a mail atabilirsiniz. sahte ve orjinal diploma yapıyorlar e devlette gözüken. beni mezun etiiler allah razı olsun
Ya uzun yıllar sonrada olsa ortaya çıkar arkadasım bence girişme böyle bir işe uzun süre meyvesini yersin o sahte diplomanın ama bedelinide kötü ödersin.
Türkiye şartlarında hersey mübah namusunla şerefinle çalışmak çok zor seni anlıyorum heryerden önüne engel nekadar mücadele versende bende üniversite mezunuyum ama deneyim olmadığı için beni işe almıyorlar sen işi biliyosun ama diploma olmadığı için almıyorlar yani böyle saçma bir düzende yapmak istediğin şeyde haklısın ama kendi iyiliğin için yapmaman gerekiyor çünkü kazandıkların kaybettiklerinden az olacak bir durum okulu arayıp sormazlar ama ileri yıllarda mutlaka ortaya çıkar. 6 ay 1 sene yatmak sorun değil ama o kara leke farklı yeme bence.
araştırmazlar annemin arkadaşı diploma bile göstermeden halkla ilişkiler bölümünde hiltonun
Evet bakarlar benim ki noter onaylı.
Evrakta sahtecilik 15 sene hapisten başlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar