Sahte diplomayı araştırıyorlarmı?

Merhaba arkadaşlar 8 yıldır yazılım işiyle uğraşıyorum 27 yaşındayım yazılımıda baya iyi bilirim
şimdi çok büyük bir telekom kurumuna başvuru yaptım kabul edildi yazılım testlerini hepsini geçtim 200 kişi başvurmuş sınavı tek geçen benmişim
100/100 teknik test
100/95 karakter testi

ancak univ mezunu değilim ilk seneden dondurmuştum iş güç bir türlü fırsat bulamadım
grafikçi arkadaş güzel bir diploma yaptı tabi o univ e ait ama farklı bir bölüm değiştirdi işte..
işyeri diplomayı noter onaylı istiyor şimdi onuda yapabilir sorun değilde
aklıma takılan şu noter onaylı olduğu için araştırmaya okula telefon açmaya gerek duymuyorlarmı? yoksa yine ararlarmı.. ne bilim tamam işe girmek istiyorum gerçi dolandırıcılık vs yaptığım yok işe girmek için ama cezalarıda 2-5 yıl falan yani gençliğimi öldürürüm diyede korkuyorum siz hiç biliyormusunuz belki bir kurumdasınızdırda noter onaylıda olsa soruyorlarmı
yoksa daha bir şey yapmadım belki vazgeçerim ama çokda iyi bir yer kariyerim iiçin o zamana kadar gizliden univ teyide bitiririm
teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
bazen insan o ana geri dönmek ister keşke yapmasaydım gibi.. keşke dememek için..

doğru başka iş bulunur her yer diploma istemiyor şu ana kadar girdiğim hic bir yer istemedi
başka işyeri mutlaka çıkar yeteneğime güveniyorum olmadı şu univ devam edim artık kaydımı açtırım
teşekkürler arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
konu nasıl kapatılır ya da silinir bilmiyorum ama sagolun :)
Sahte diplomayı araştırıyorlarmı?