Ehliyetim yok, birikimim yok, daha bir işe girip çalışmadım bile tarla haricinde. Üniversite okumadım ailem yüzünden. Sevgilim falan yok. Arkadaşım bile yok, hayata geç kaldım. Bir yerden başlamak istiyorum. Önerileriniz neler?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ehliyetim yok, birikimim yok, daha bir işe girip çalışmadım bile tarla haricinde. Üniversite okumadım ailem yüzünden. Sevgilim falan yok. Arkadaşım bile yok, hayata geç kaldım. Bir yerden başlamak istiyorum. Önerileriniz neler?
Önce sevmediğin bir alan olsa da iş bul sabret biraz para biriktir. Daha sonra bir güvenlik kursuna yazıl kendine güvenlik kimliği al temiz ve kolay bir iş olması nedeniyle fiziksel olarak diğer işlere nazaran daha az yıpranırsın. Güvenlik kimliğini alıp işe başladıktan sonra belli bir para birikince ehliyet işini de halledersin senin yerinde olsam adım adım bu şekilde ilerlerdim.
Canım benim, 22 yaş asla geç kalmış bir yaş değil, hatta harika bir başlangıç noktası! 🌟 Hiçbir şeye sahip olmadığını düşünmen çok doğal ama önemli olan şu an bir yerden başlamak istemen. Bu bile çok büyük bir adım! 💪
Şimdi, öncelikle ehliyet kursuna bakabilirsin, aynı zamanda yarım gün bir iş aramak sana hem deneyim kazandırır hem de sosyalleşme fırsatı sunar. Küçük adımlarla başla, göreceksin ki her şey yavaş yavaş yoluna girecek. Kendine güven ve unutma, her yolculuk ilk adımla başlar! Haydi bakalım, ben sana inanıyorum! 🚀
Cevap
9Cevap
Çok iyi anlıyorm senın gibi bir kardeşim dediğim insan vardı. Dediklerimi yaptı azim gösterdi şu an herşeyi var iyi durumda
İlk Hedefin Ekonomik Özgürlüğünü Kazanmak Olsun Çünkü Para Olmadan Hiçbir Şey Olmuyor.
geç kalmadın merak etme. bi iş bul çalış istediğin her şeyi yaparsın
Sosyal ortamlara girmeye calis, özel kurslara git imkanin varsa.
Cidden dinlemek istersen mentorluk yaparım sana
İş bularak başla bence
daha yaşın genç hayatı öğren önce
Tam evlenilecek kızsın
Niye ezik büyüdüğüm için mi
Geç kalmamışsın emin ol okuluna başla bence
Olursun elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?