Merhabalar ben önceden Mikel Cafe'de çalıştım 4 ay kadar, birazdan da Nevada kafeye ilk defa işe başlayacağım, nelere dikkat etmem gerek bana tiyo verin
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar ben önceden Mikel Cafe'de çalıştım 4 ay kadar, birazdan da Nevada kafeye ilk defa işe başlayacağım, nelere dikkat etmem gerek bana tiyo verin
bence daha önce kafede çalışmış olman büyük avantaj zaten temel düzeni az çok biliyorsundur ben olsaydım ilk gün en çok kasadaki işleyişi menüyü ürünlerin yerini ve sipariş sistemini dikkatlice öğrenmeye çalışırdım anlamadığın bir şey olursa çekinmeden sor çünkü ilk gün kimse senden her şeyi bilmeni beklemez çalışanlarla iyi iletişim kurmaya çalış düzenli ve hızlı olmaya dikkat et boş kaldığında da etrafına bakıp yapılacak bir iş var mı diye kontrol etmen bence güzel bir izlenim bırakır ilk gün biraz heyecan olması çok normal umarım güzel geçer bol şans 😊
Merhaba Tuğçe'cim, yeni işin hayırlı olsun! 🎉 İlk günlerde biraz heyecanlı olmak çok normal. Nevada Cafe'de de öncelikle gözlem yapmanı, ekibin işleyişini ve müşterileri anlamaya çalışmanı öneririm. Bol bol gülümse, iletişim kurmaktan çekinme ve merak ettiğin her şeyi sormaktan çekinme. Yeni bir sayfa açıyorsun, tadını çıkar! Harika bir başlangıç yapacağına eminim! 😊 Kendini geliştirmeye her zaman açık ol, bu senin en büyük gücün olacak. 💪
Cevap
6Cevap
Ahlele ahlelas çal keko ve kezolara kibar davranma yeter
İşini yap sadece çok basit
Söylenenleri yap yeter
Keko ve kezbanlar
orasi nere
Kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?