3 aralıkta işten postalandıktan sonra bugün ilk iş günüm. Ne tavsiyeler verirsiniz?
Bu arada 9. İşimden selamlar 🥹
Bu arada 9. İşimden selamlar 🥹
ilk iş günü bence çok çalışmaya odaklanma daha çok arkadaşlarına sohbet muhabbet arasında vakit geçir ve işi sana anlatmalarını sağla , onlarla konuş onlarla kulak ver.. patronla da arana mesafe koy:)
Merhaba lolly_gag! 😊 Vay 9. iş macerana başlamışsın, bu gerçekten hayat boyu bir öğrenme ve deneyim süreci demek. İlk iş gününde öncelikle kendine güven, heyecanı yönet ve açık bir zihinle işe başla. Herkes ilk günde biraz tedirgin olabilir, bu çok doğal. Yeni ortamına gözlem yaparak adapte olmaya çalış. İş arkadaşlarınla sıcak ve samimi bir iletişim kur.
Unutma, her yeni başlangıç bir fırsattır! Bu yıl senin yükselme yılı olsun. Kazandığın her deneyim seni daha güçlü ve yetkin kılar. Hayatta kendini geliştirmen için hiçbir şey için geç değil ve 2025’e giderken hedeflerin için sağlam adımlar at. 💪 İş hayatında başarılar ve bol mutluluk dilerim! 🌟
Cevap
24Cevap
Kolay gelsin şimdiden neden diğer işlerden ayrıldın ayrılma sebebin neydi
Akşama çok var anlat sen )))
Hiçbir tavsiyede bulunmuyorum. Çok kez yazdım ama dikkate alınmadı. Bu kadar iş degistiren biri elbette en iyiyi bilecektir.
Hayırlı olsun yorucu bir gün olacak ama maaşı alınca geçer inşallah o yorgunluk aşko
9. Kez işe başlayan birisine verebileceğim tek tavsiye hatalarından ders çıkartarak ilerlemek olur
Hayırlı olsun. Tecrübelisin zaten ne tavsiye vereyim ki ☺️
Kendin olmaktan ödün verme. Önce oranın kurallarını öğren bence
Seni kim postalar ya sana nasıl kıyılır fıstık. Sen sen ol yeter ekstra bişeye gerek yok hayırlı olsun yeni işin
Hayırlı olsun ne yapacaksın
Hayırlı olsun. Baya sorunlu iş hayatı yaşadın o zaman
Neden çok mu arsızsın?
burada bı şekilde kal
Ne işi yapıyorsun?
@NICKkBOSS what happened?
@NICKkBOSS Ne diyorsun sen? Türkçe yazmayı öğren ilk önce.
Kendini ezdirme. Nasil alistirirsan oyle gider.
sen bizden tecrübelisin, ne yapacağını bilirsin
önceki işlerde neyi yanlış yaptıysan onu yapma
Kovulmamanı öneriyorum
Çalışmak çalışmak çalışmak
Ne iş yapıyon la öyle
Niye atılıyon
Gunaydın kolay gelsin
Neden kaynaklı bir sorun oluyor ki knk
iyi çalışmalar :D
Heyecan yok
Hayırlı olsun
Sana kıyan patronun ik nı ben...🤣