Babam sınıf öğretmeni, cenneti sınıf öğretmenleri dolduracak falan diyor, bütün öğretmenlerin sırf eğitici, kutsal meslek diye diye biraz bu tavırda olması itici geliyor
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam sınıf öğretmeni, cenneti sınıf öğretmenleri dolduracak falan diyor, bütün öğretmenlerin sırf eğitici, kutsal meslek diye diye biraz bu tavırda olması itici geliyor
Kesinlikle haklısın ve bir örnek te imamlar
Ama zanetmiyorum her eğitici cenete gidecek diye bir şey yok
Her mesleğin iyisi de kötüsü de vardır
Çoğu zaten rahat şartları için bu mesleği seçmiş insanlar bu devirde asıl zorluğu eski öğretmenler çekiyordu asıl öğretmenler onlar bana göre
Benim büyük dedem yani babamın dedesi Bir imamdı bildiğimiz sahte veye maaşlı imamlardan değildi.
Yani köyde imamlık yapardı devletten tek kuruş maaş almamıştır kimin gönlünden ne koparsa ekmek ve yemek getiren varsa getirirlermiş yoksa kendi rızasıyla imamlığa devam edermiş.
Ama şu an ki öğretmenler de imamlar da 1 ay maaşları yatmasın ne eğitim devam eder nede ezan okunur.
O eskide olan gerçek eğitimciler bu devirde yok
Çoğu memur olarak para için yapıyorlar yani bunun kutsallığı kalmadı
Şu son söylediğin cümleyi söylesen ona da bin tane şey söylerler yok para alınca kutsallığı mı kalmıyormuş o kadar insan bedava çalışmak için mi okuyup ter döktü falan dediğine de bin pişman ederler adamı
😄😂🤣 bunu yaşadım.
Ve gerçekte çok kafa patlatıyorlar.
Çok bom boş konuşuyorlar 😂🤣
🙏🌺
Kime göre neye göre
1. Okullarda ögretilen bilgilerin doğru olduğu ne malûm
Eğitim, din çok güzel kitle kontrollü sağlar
2. 1 , Dünya savaşı Hanedanlık 2 , dünya savaşı sistemlerin savaşıdır
2. Dünya Savaşı nı şeytani ler kazandı
3. Türkiye nin eğitimi Abd üzerinden veriliyor Abd de şeytanilerin ana merkezi
Sevgili genç arkadaşım, elbette ki bu hisleri taşıman anormal değil! İnsanların mesleklerine farklı yaklaşımları olabilir ve bazen bu yaklaşımlar bize itici gelebilir. Önemli olan, her mesleğin kendine özgü zorlukları ve güzellikleri olduğunu bilmek. Belki de babanın dediği gibi, öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek olabilir ama bu durum, mesleği icra eden herkesin aynı hassasiyete sahip olacağı anlamına gelmez. 😌 Unutma ki her birey farklıdır ve sen de kendi değerlerine göre insanları değerlendirebilirsin. Hayatta kendi yolunu bulurken, içtenliğe ve samimiyete önem veren insanları keşfedeceksin. ✨
Cevap
6Cevap
ben öğretmenim, öğretmenlik kutsal falan değil. günümüzde çoğu öğretmen memur gibi gidip geliyor okula.
Eleştiri yapanı da bi vatan haini ilan etmedikleri kalıyor zaten, ne istiyorsunuz siz öğretmenlerden falan
aynen öğretmenler kendini çok ulaşılmaz zannediyor. ama çoğu bir olay olduğu zaman olaydan sıyrılmanın peşinde
kutsal meslek olduğu doğru ama her öğretmen bu mesleği hakkıyla yapmıyor.
Mesleğe lafımız yok da öğretmen diye hatası olamazmış gibi bir bakış açisi var bizim ülkemizde biraz
Aldıkları maaşı beğenmezler birde, bende buna kuruluyorum
İlla seversem bir özel eğitim bir de okul öncesi öğretmenleri olabilir, çünkü en çok uğraşan ama emeği en çok görünmeyen de onlar ama sınıf ve branş öğrt. lerini sevmiyorum
Valla benim gözümde asıl kutsal olan meslek doktorluk
Aynen onlar en azından hayatları boyunca ders çalışarak oralara gelmişler öğretmenler üni hayatında bir gün önceden sınav çalışmaya başlayarak dersleri geçmiş ama o kadar kafa patlattık okuduk diye havalarından da geçilmeyen insanlar
Konu ders çalışılması değil aslında. Yetenek
Olabilir
Parasını alıyor işini yapıyorsa boş yapmış
Öyle yapıyor
Bende sınıf mezunuyum. Meslekten nefret derecesindeyim. Cennetlik olduğu halde peygamber bile bu dereceye gelmemis hala ibadet etmiş. Allah bilir ama yani öğretmenim cenneti garantiledim yanlış bunlar. Çocuğa illaki kızıyor bağırıyordur o zaman da cehennemde yanacak ona bakarsan.
Az önce erkek kardeşimle konuştum ortaokulda bi matematik sınavından 45 almış hoca ona bu not sana çok bile demiş, annemle babama erkek kardeşim için evde onu dövün demiş, sonra da gidip sınıfın içinde dini konulardan bahsediyor vaaz veriyormuş, çoğu öğretmen maalesef bu şekilde öğrenciler üstünden egosunu tatmin ediyor, bana da ortaokulda 11 yaşındayken namaz için derse 5 dk geciktim diye senin şimdi o kıldığın namaz kabul oldu mu diye namazıma kadar sallamıştı
Öğretmen olarak genelleme bizim millette sıkıntı var. Ahlak olarak yani kafanı dışarı bak veya tv aç izle ya da sosyal medyan varsa gezin biraz anlicaksin
Genellemiyorum ki böyle olan öğretmen çok var dedim, deme sebebim öğretmenlere karşı ülkede bu tersi algının daha fazla olmasından dolayı
Onu demiyorum yanlış anladım. Genel olarak insanlara bakınca çoğu sıkıntili yani mesleğe bağlama sadece.
Anladım
Yanlış anladın *
Sen neden meslekten nefret ediyorsun merak ettim
Aile baskısı ile okudum ve vebalide zorluğu da büyük aldigin para düz memurla aynı nerdeyse vs vs bir sürü şey var
Hiçbir meslek kutsal değildir
Normaldir insan dibindeki sevmiyor
Babanız ego kasıyor hepsi bu
Cehennem olmasin o?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?