Kuzenim böbürleniyordu hemşireyim diye iyi bir devlet üni de okudu, KPSS'de 69 almış komik bence
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenim böbürleniyordu hemşireyim diye iyi bir devlet üni de okudu, KPSS'de 69 almış komik bence
Gerçekten iki gündür aynı soru. Eğer kız atandıysa başarmıştır. Sende sınava iyi hazkrlanmadığın için aneztezi teknikerliği kazanmışsın en son 89la atadığı için atanamıyorsun. Kuzenin hemşirelik bitirmiş o yüzden sen çalışmadın diye küçümseye çalışıyor. İki günde kaç soru bilmiyorum ezberledim
O 69 aldıysa sen kaç aldın hiç bunu söylemedin
Atanamadı ben daha KPSS ye hiç girmedim
Hahahahays dün sordum mu kız
Vallahi bilmiyorum hatırlamıyorum ama hikayen bu yani biliyorum hahahah
Hemşirelik 75 falan da atanıyor ya bayağı düşük onun şeysi çünkü alım fazla ihtiyaç fazla. Ben de fizyoterapi lisans okuyorum şu an ama onu da ataması çok çok düşük
Evet 75 ile atanıyorlar ama onu da alamayan hemşire tanıdıklarım var
Evet bir arkadaşım da fizyoterapi okuyor lisans. Özel sektör düşünüyor
Özel sektörde maaşlarınız peki fizyoterapistlerin
Aslında bence zor atanılan kolay atanılan bölüm de bir şey yok çalışan ve çalışmayan insan var hemşirelikten atanamayan da var senin gibi fizyoterapi okuyup atanan da çevremde. İstiyorsan olur bence kendine güven
Yok daha okuyor şuanda asgarinin az üstüdür yine var bir çalışan kuzenim öyle. O civarda alıyor
Kötü ya
Zamanla yükseliyor herhwlde maaş özelde
Canım benim, kuzeninin yaşadığı durum seni üzmüş anlıyorum. 😔 KPSS puanları çok kişisel bir konu ve birçok etkeni var biliyor musun? Bazen emek verirsin ama sınav anı, o günkü koşullar ya da sistem farklı sonuçlar doğurabilir. Önemli olan pes etmemek ve farklı yollar denemek. Her kariyer yolculuğu kendine özgü ve değerli. ✨ Unutma, başarıya giden tek bir doğru yol yok. Kendini keşfetmeye ve denemeye devam et! 🚀
Cevap
3Cevap
Evet onların kpss çok düşük oluyor. Çünkü egolarından ders çalışmıyorlar nasılsa her yerde iş var diye
Çünkü açık fazla. Düşük bile olsa atanıyor
@anonimmkimsee işte onlarda ona güvenip havalara giriyor
Eee yani olabilir ne var bunda
Cogu ataniyor puanlar dusuk
Atanamayanlar da var
Az calismislardi4
Ne alakası var abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?