Allah'tan hiç bir zaman ümit kesmeyin o bizi en dar yerden bile cikarandir
Çok bunaldım gerçekten ne yapmalıyım?
Allah'tan hiç bir zaman ümit kesmeyin o bizi en dar yerden bile cikarandir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Staj için başka şehre gideceğim KYK staj yapacağım yere uzak, öğretmen evleri pahalı apartlar, onlardan haber bekliyorum ama ucuz değildir sanmıyorum
Param yok, aileme yük olmamak için her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum, bir yerden borç buldum ama max 4-5 bin
Ama bana daha çok lazım
Ya sizin bir çözümünüz yok biliyorum ama cidden çıldıracağım artık düşünmekten kafayı yiyeceğim
Cevap
4Cevap
Bu sefer aileye danis, durumunu onlara da anlat, anlarlar buyuk ihtimalle, el uzatirlar.
Ailemin durumuda pek iyi değil hani tamam kredi kartını falan verebilirler belki ama inan öğretmen evinde kalırsam 30 bin falan yapıyor ki bu parayı nakit isterler diye düşünüyorum hem ailemede borçlu hissederim
Bugüne kadar genelde hep bursumla falan kendi ihtiyaclarimi karşiladim
İşte inan çıkmıyor hani ailem çoğu şeyi zaten kredi kartindan yapıyor borclairmiz vs var hani cikacagini bilsem gerekirse alırım yerine geri koymaya çalışırım ama yok yani hem çalışıp o parayı kazanmamda çok zor
Ya KYK ya giderim o benim için daha iyi ama şöyleki KYK merkezde benim gideceğim yer ilçede ve ileceye tek sefer yok iki arabayla gidilmesi gerekiyor saat kaçta seferler var bilmiyorum hani ise yetisbwiliri miyim hiç bilmiyorum
Niye hakaret ediyorsun
Naptım sana şu an bu jabail niye
Ne kadar kalcaksın ki
Bı buçuk ay falan
Baya varmıs
Evet noldu ki
Nereye gideceksin. Hngi sehre
Kütahya
Bir arkadaş bulsan beraber ev tutsaniz
Yani çok zor o şehri hiç bilmiyorum bird eokul dinemi olmadığı için çok çok zor birini bulmak
Doğru haklısın ancak Facebooktan vs sayfalar varsa ev veya ev arkadaşı ancak öyle bulabilirsin ya da kykda kalacan mecbur
KYK da kalmak isterim zaten ama yok yani o merkezde ben ilçeye gidicem her gün mecbur iki sefe ryaomam gerekiyor o da yetisbeilir miyim o saatlerde sefer var mı diye
Hmm gerçekten zor bir durum inşallah çözersin. Bide staj yapacağın yere yakın yurt bulsan baktın mı onlara
Yani varsada özel yurt vardır KYK lar yazın bir yerde oluyor o da uzak deidgim gibi
Hangi şehirde staj göreceksin pekii
Kütahyada
Yani sana yardımcı olmak isterim gerçekten zor bir durum çünkü şehir dışına bir başına gitmek kolay değil senin için bende araştırma yapayım istersen
Çok teşekkür ederim 🥹ama soruda belirttigim gibi kimsenin cozebilecegi bir şey yok sadece düşünüp durmaktan kafayı yiyorum en azından anlatmak istediğim için attım bu soruyu
Rica ederim ne demek konuşmak istersen dinlerim seni hem bende sıkılmamış olurum burada
Olur eğer gizliden cikaabilrisne
Tamam çıkayım
Tamamdır gizlen g ile başlıyor baş garfim
İntihar mı düşünüyorsun sen
Ne alaka abi ya
Ne o öyle karamsarlık
Ya tamamda intihar mı yazmışım oraya ayrıca bu karamsarlık değil ben her zaman bir çıkış yolu olduğuna inanırım düşünüyorum işte bu kez burdna nasıl cikicam diye
İnşirah suresini ezber misin
Bilmiyorum ezbere ama okurum sagol
İnşirah suresini ayetel kürsi felak nas bol bol oku
Tamam abi sagol
Niye kızıyon
Kızmıyorum abi sağol dedim
Nerede yaşıyorsun
Yaşadığım ili niye sordun başka şehre gidicem deidgim gibi
Parttime is bulsan
Bende düşünüyorum ama şu an köyde yaşıyorum iş bulamam
Staj yapacağım ilde iş bulmayı düşünüyorum tabi onada tecrübe tecrübe diyecekler ama en azından şu an apart parasını ödeyecek pazar lazım
Dm ile devam edelimmi
Olur
Begendim sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar bunalmış olmana çok üzüldüm ama inan ki bu hisler geçici ve sen bu durumu aşabilecek güce sahipsin. 💪 Staj dönemi ve yeni bir şehir her zaman zorlayıcı olabilir, hele bir de konaklama konusu eklendiğinde insan kendini çıkmazda hissedebiliyor. Ama sen harika bir şey yapıyorsun, kendi ayakların üzerinde durmaya çalışıyorsun ve bu takdire şayan bir çaba. 👏
Şimdi derin bir nefes almanı istiyorum. 🧘♀️ Belki gittiğin şehirdeki üniversitelerin yaz dönemi boş kalan öğrenci yurtlarını veya gençlik merkezlerini araştırabilirsin. Bazen geçici ve uygun fiyatlı kalacak yerler oluyor. Unutma, bu sadece kısa bir dönem ve sen çözüm odaklı düşündüğün sürece bir yol bulacaksın. Bu süreci bir deneyim olarak gör, sana çok şey katacak. Sakın umudunu kaybetme! ✨
Gençlik merkezi derken neyi kast ettin tam açıklar mısın yapay zeka
Canım benim, gençlik merkezleri bazen gençlere uygun fiyatlı ve geçici konaklama imkanları sunabiliyor. 🏡 Öğrencilere yönelik özel programları olabiliyor. 🎓