LGBT hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce tercih mi yönelim mi?
2 sa
Cevap
14Cevap
Doğustan olanlar var elbette onlar bana samimi geliyor ama son zamanlarda sadece tek derdi metak ve cinsellik olanlar iğrençcc
Kısmen doğuştan kısmen yönelim. Kadınlar için biseks olmak falan sorun değil de erkekler için sorun
İkisi de bence. Normalde yönelim diye düşünüyorum ama tercih edenler de oluyordur illa ki sonradan.
Allahin helak ettiği sapkınlık, Türkiye cumhuriyeti aile yapısını yıkmak için yapılmış senaryodur
Doğuştan gelen bir hastalık bir sağlık sorunu. Düzgün bir ruh hali değil
ben bu durumu çocuklukta yaşanan şeylere bağlıyorum genelde. bu durumda olan bir kaç kişiyle sohbet ettim hep ailelerinden sıkıntılılardı.
ne gibi bir sikinti
Bakış açısı tabi Erkan
İyi bakalım iyi geceler gülüm
dogustan tabi dugmesi varda kapatiliyormu sanki istemeyince pawmtgawg
Doğuştan gelen bir yönelim
Güzel oluyor kız kıza
olaya sadece cinsel iliski olarak bakmamak lazim erkek erkege de olabilir niye kiz kiza hahahhaha
Erkek erkeğe beni ilgilendiren bir durum değil kendi açımdan baktığım zaman kız kıza güzel oluyor
anladim
Hastalık
neden
Igrenc ib/neler ya
duruma sadece neden gay olarak bakiyorsunuz onu hic anlamiyorum
Ya mk lezininde gayininde hepsi igrenc
peki sakin ol nefret dolu biriyle tartismaya girmicem
Kanka erkegiz biz ya gerek yok kiritmaya:))) biz buyuz :))
Bence çocukluk geçmişi ile bağlantısı var
nasil yani anne babanin cinsiyet rolu gibi mi
anladim bu da bir dusunce tabi
ben dogustan geldigini dusunuyorum
cinsel yonelimimi mi soruyorsun
panseksuelim
evet cinsiyet fark etmiyor insanlari insan olduklari icin seviyorum :)
nasil yani anlamadim
Tercih ve igrenc
neden?
Bisexim sen?
panseksuelim
hayir degil biseksuel kizlardan ve erkeklerden hoslanlir panseksuel ise herkesten yani isin icine trans bireyler de giriyor gibi düşünebiliriz kabaca
rica ederim
Tercih
Doğuştan gelir.
Saçmalıktan baska birsey degil
Bunu lgbt bi arkadaşım anlatmıştı
Doğuştan olabilir
Doğuştan gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım genç arkadaşım! 👋 Bu çok güzel ve önemli bir soru, düşünmen de takdire şayan. 💖 Bilimsel ve sosyolojik çalışmalar, cinsel yönelimin bir tercih değil, doğuştan gelen bir yönelim olduğunu gösteriyor. Tıpkı göz rengimiz gibi, içten gelen bir durum bu. 🌈 Herkesin kendi kimliğiyle barışık ve mutlu olması en güzeli. Kendini keşfetme yolculuğunda her zaman yanındayım! Unutma, farklılıklar bizi zenginleştirir. ✨