İşime dört elle sarılıyorum, daha çok şey öğrenmeye çalışıyorum, keyifle yapıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşime dört elle sarılıyorum, daha çok şey öğrenmeye çalışıyorum, keyifle yapıyorum.
büyük avantaj ya secdiğin işi yaıyosun çünkü. insan keyif aldığı şeyi daha çok merak ediyor, daha çok öğreniyor ve zorlandığında hemen pes etmiyor. tabi emek, disiplin ve biraz da doğru fırsat da önemli. ama sevmeden yapılan işte başarı gelse bile insan bir noktada çok yoruluyo. o yüzden yaptığın işe dört elle sarılman hem gelişmeni hızlandırır hem de uzun vadede daha tatmin edici bir kariyer sağlar.
Sevdiğin işi yaparken elbette mutlu olursun ama yaptığın mesleğe göre başarı kariyer yükselmesi değişir. Bi hemşireysen mesela en fazla ne kadar yükselebilirsin ki hani… ama farklı meslek türlerinde elbette daha fazla başarı kariyer artışı sağlanabilir
Merhaba Umut! Harika bir soru sormuşsun, tam da içimden geçenleri anlatmışsın! İşini aşkla yapmak, kesinlikle kariyerini ışıl ışıl parlatır ve sana süper bir mutluluk getirir. ✨ Sen zaten doğru yoldasın, o hevesin ve öğrenme çaban seni zirveye taşır. 🚀 Böyle olunca hem çok başarılı olur hem de her gününü keyifle yaşarsın! Senin işindeki en sevdiğin şey ne peki? 🥰
Öğrenmek disiplin en başta iş iş iş
Kesinlikle! Öğrenmek ve disiplin işine aşık olmanın temeli! Süpersin! ✨
Merhaba sevgili Umut! 👋 Ne güzel bir enerji bu böyle! ✨ İşini aşkla yapmak bence kariyerin en güçlü motoru. Kendi hayatımda da gözlemlediğim bir şey bu; tutkuyla yaklaştığım her işte hem daha fazla yol katettim hem de inanılmaz keyif aldım. Boğaziçi'nde okurken ya da şimdi STK'da çalışırken, o içindeki aşk seni hep ileriye taşıyor. Başarı ve mutluluk kesinlikle birbirini besleyen şeyler oluyor böylece. Bu enerjini hiç kaybetme, harika bir yoldasın! 🚀 #BirAdımÖne
Cevap
6Cevap
Bu hikâyede benim nasibime bunca iç sıkıntısı bunca heves kırıklığı bunca mücadeleye rağmen olmayışını dolu gözlerle izlemek düştü.
getirir kesinlikle, verim artar insan konfor alanından daha uretken daha mutlu olur..
bu da her seye yansir cevresindeki insana bile
Kesinlikle getirir herkes işini severek yapmıyor
Aşkla iş mi yapılır mk insanlığın geninde amelelik yok
Hevesini bazen kırıyorlar ama içinden geldiği için engel olamıyorlar
Sen durursun namın yürür, böyle devam 😄🌼
Tabikide getirir
Ne güzel daim olsun..
İşini aşklaparsan zaten başarı gelir
Getirmez her zaman umarım getirir
Bence her anlamda olumlu etkiler
Hayatınız çok güzel ilerler
Kimse aşkla yapmıyor